«Αυτοκτόνησαν» τα κορίτσια

Όταν έχεις το προβάδισμα στο 4ο σετ με 19-10 και καταφέρνεις τελικά να χάσεις 21-25 και μαζί το παιχνίδι με 1-3 σετ, τότε είσαι ιδανικός αυτόχειρας. Κάτι τέτοιο έγινε ψες στο ΑΤΙ.

Ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή. Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν δυνατά στον αγώνα της χρονιάς και μπήκαν μπροστά στο σκορ με 10-2. Ωστόσο, έδωσαν την ευκαιρία στον Απόλλωνα να τις φτάσει και να τις ξεπεράσει μάλιστα, με 21-24. Πάλεψαν στους τελευταίους πόντους του σετ αλλά το τελικό 24-26 ήταν αναπόφευκτο.

Στο δεύτερο σετ ο Απόλλωνας έχοντας και την ψυχολογία μαζί του, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα. Προηγήθηκε με 3-8 και 5-16 στα δυο τεχνικά τάιμ-άουτ, για να πάρει τελικά το σετ με 16-25.

Οι κοπέλες μας βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο και στο τρίτο σετ δεν είχαν επιλογή παρά να αντιδράσουν. Ήταν διαρκώς μπροστά στο σκορ και το πήραν σχεδόν… περίπατο, με 8-3, 16-5 και 25-13!

Όλα έμοιαζαν ιδανικά στο τέταρτο σετ, αφού με φόρα από το προηγούμενο η Ανόρθωση ήταν μπροστά στο σκορ με 19-10 και όλα έδειχναν πως πάμε για ισοφάριση των σετ. Πλην όμως, στα ξαφνικά έπεσαν οι… ασφάλειες και ο Απόλλωνας έφτασε στο 21-21! Η ομάδα της Λεμεσού δεν δυσκολεύτηκε να μας προσπεράσει, να κάνει το σετ 21-25 και να πάρει το παιχνίδι με 1-3.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ήττα ανοίγει την ψαλίδα από την κορυφή στους τέσσερις, ενώ ανεβάζει και τον ανταγωνισμό για τη δεύτερη θέση, αφού η ΑΕΚίτιον είναι μόλις ένα βαθμό πίσω μας. Πλέον, τα πράγματα για τον τίτλο φαντάζουν ιδιαιτέρως δύσκολα αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, χωρίς βέβαια να αποκλείεται οτιδήποτε.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Την άλλη Τρίτη, η Ανόρθωσις ταξιδεύει στη Λεμεσό όπου θα αντιμετωπίσει την έτερη Λεμεσιανή ομάδα, την ΑΕΛ, σε άλλο ένα δύσκολο αγώνα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας, ευχαριστεί θερμά τον κόσμο της ομάδας που παρευρέθηκε στο ΑΤΙ και υποστήριξε τις κοπέλες, μακριά από ακρότητες και σε κόσμια πλαίσια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ