Θέλουν τον κόσμο απόψε οι κοπέλες (20:00 – ΑΤΙ)

Δύσκολο παιχνίδι δίνει απόψε η ομάδα πετόσφαιρας γυναικών του Σωματείου μας. Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, υποδέχεται στην έδρα της την ομάδα της ΑΕ Κιτίου. Ανόρθωση και ΑΕΚ μοιράζονται τη δεύτερη θέση στην βαθμολογία και η Μεγάλη Κυρία θέλει τη νίκη για να ξεφύγει και να μείνει κοντά στον Απόλλωνα που προηγείται αήττητος.

Μετά από τα παιχνίδια της Ευρώπης, τα οποία παίχτηκαν με άνισους όρους και χωρίς ξένες παίχτριες, αυτή την φορά ο κ. Ομελτσένκο θα έχει στην διάθεση του τις Λαβρούκ και Στογιάνοβα, που αναμένεται να πάρουν και το κύριο βάρος των επιθέσεων της ομάδας. Οι εμπειρίες που μάζεψαν οι νεαρές παίχτριες σε αυτά τα παιχνίδια, σίγουρα θα φανούν χρήσιμες και χωρίς την συμβολή όλων των πετοσφαιριστριών δεν μπορεί να έρθει το ζητούμενο. Σημαντικό θα είναι και το πάθος που θα βγει στο παρκέ, αφού τέτοια παιχνίδια κρίνονται κατά ένα μεγάλο βαθμό στην ψυχολογία.

Το αποψινό ντέρμπι, είναι ένα από αυτά που η παρουσία του κόσμου μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει την επιπλέον ώθηση στις κοπέλες για να πάρουν την νίκη. Γι’ αυτό, επιβάλλεται η παρουσία μας στο κλειστό, για να σπρώξουμε την ομάδα μας στην υπεράσπιση του περσινού τίτλου της.

Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00 (Κλειστό Γήπεδο Γαλλοκυπριακού σχολείου, πρώην Α.Τ.Ι, Λευκωσία)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ