Θέλω να σε ξαναδώ!

Η ομάδα μας το Σάββατο είχε μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη Σαλαμίνα, συγκρινόμενη πάντα με τα τελευταία παιχνίδια που δώσαμε. Παρουσιάσαμε αρκετά καλή κίνηση της μπάλας, τρία γκολ που με λίγη τύχη θα μπορούσαν να ήταν πολύ περισσότερα, ωραίες αποκρούσεις από τον φύλακα των δοκαριών μας, Βέγκα, και ταυτόχρονα πολύ καλή εμφάνιση του Τόνι Κάλβο που κάθε αγωνιστική δείχνει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Ο κόσμος που βρέθηκε στο «Αμμόχωστος» είχε ένα ευχάριστο βράδυ αφού, εκτός από το ζητούμενο που ήταν οι 3 βαθμοί, απόλαυσε και την καλή εμφάνιση της ομάδας μας.

Ευχή όλων μας η Ανόρθωση να αρχίσει να συνέρχεται από το ξαφνικό λήθαργο που έπεσε μετά τον αγώνα με την Αθλητική Ένωση Κουκλιών και να συνεχίσει τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις για να μην βρεθούμε ακόμη πιο μακριά από την κορυφή και από νωρίς εκτός στόχων.

Το Σάββατο, αντιμετωπίζουμε τον Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μια ομάδα η οποία έφερε ισοπαλία με Ομόνοια και Ερμή και χρήζει σοβαρής αντιμετώπισης. Εάν η Ανόρθωση βρεθεί σε καλή αγωνιστική μέρα, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, αφού όπως είπα και πιο παλιά διαθέτουμε καλούς ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλά το άθλημα.  Φτάνει να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο και να μην μας διακατέχει η νευρικότητα, η κακοτυχία και αστοχία.

Αυτή την ομάδα, με την παρουσία που είχε το περασμένο Σάββατο, σίγουρα θέλουμε να την ξαναδούμε! Γι’ αυτό και της αφιερώνουμε το τραγούδι της βδομάδας, με την ευχή απ’ εδώ και μπρος να παρουσιάζεται στο γήπεδο αυτή η… γοητευτική Κυρία.

Υ.Γ. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του νεαρού Μαχητή, Πάμπου Ποσνακίδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην Αθήνα όπου φοιτούσε. Αιωνία η μνήμη σου και καλό παράδεισο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ