Τα 3 εκατομμύρια που έδωσε, η κοινοπραξία με τον Κάκο και το χαμόγελο που αγνοείται

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο  Φάνη Μακρίδη για λογαριασμό της ιστοσελίδας oparatiritis.com έδωσε ο πρόεδρος Πουλλαΐδης και απάντησε σε αρκετά ερωτήματα. Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Σάββα Κάκο, τα λεφτά τα οποία έδωσε στο σωματείο και τι θέλει να φέρει στον κόσμο της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά η συνέντευξη

«Έχω χάσει 20 εκατομμύρια στην Κύπρο. Τα 10 μου τα έφαγαν οι τράπεζες και τα υπόλοιπα δεξιά κι αριστερά. Έχω δώσει 3 εκατομμύρια για την Ανόρθωση!». Αυτές είναι μόνο ορισμένες από τις αποκαλυπτικές ατάκες του κ. Πουλλαΐδη στη συνομιλία που είχαμε και τις οποίες χρησιμοποίησε για να διαλύσει κάθε αμφιβολία ότι η εμπλοκή του με την Ανόρθωση έχει να κάνει με τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο νησί μας (βλ. προοπτικές με το Φυσικό Αέριο).

Και πιστέψτε μας, τα πιο πάνω δεν τα ανέφερε με μικροπρέπεια. Καμία σχέση. Ο κ. Πουλλαΐδης, όταν του θέσαμε ευθέως κάποια ερωτήματα για τα όσα του καταλογίζονται παρασκηνιακά, έδειξε ενοχλημένος και να τον πνίγει το δίκιο του. Ήταν έντονος και υποχρεώθηκε πάνω στη συζήτηση να μιλήσει για την προσφορά του, θέλοντας να δείξει πως τα αγνά συναισθήματά του τον οδήγησαν στην ενασχόλησή του με τα διοικητικά του συλλόγου. «Είμαι ανοιχτό βιβλίο, δεν έχω τίποτα να κρύψω» μας επανέλαβε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας…

Η IBG…
Ο κ. Πουλλαΐδης κλήθηκε να μιλήσει συγκεκριμένα για τις εταιρείες στις οποίες φέρεται να έχει εμπλοκή. «Έχετε τη διαχείριση της μπουτίκ της Ανόρθωσης μέσω της εταιρείας IBG;» ήταν ένα από τα ερωτήματα που του θέσαμε. «Δεν ευσταθεί καθόλου αυτό, είναι αστείο. Ούτε καν ξέρω τον ιδιοκτήτη τους» μας είπε. Γιατί λοιπόν του καταλογίζουν κάποιοι κάτι τέτοιο; «Διότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αρρωστημένο μυαλό» απάντησε.

…και η CLS
Του υποβάλαμε ερώτημα και για την εταιρεία CLS. Πληροφορίες ανέφεραν ότι είναι συνέταιρος σ΄ αυτή την εταιρεία με τον Σάββα Κάκο. Αφού πρώτα το σκέφτηκε λίγο, επιβεβαίωσε ότι πράγματι έχουν προχωρήσει στη σύσταση αυτής της εταιρείας: «Αυτό είναι πραγματικότητα. Ξέχασα το όνομά της γιατί δεν κάναμε τίποτα μ΄ αυτή την εταιρεία» είπε αρχικά, για να προσθέσει σε άλλο σημείο: «Αυτή η εταιρεία που λες έχει μηδέν ενεργητικό. Δεν έχει πιάσει ένα γρόσι ακόμα».

Κοινοπραξία με Κάκο – οικοδομή
Τον καλέσαμε να μιλήσει και για την κοινοπραξία που έκανε με τον Σάββα Κάκο για την ανέγερση οικοδομής στη Λάρνακα (βλ. φωτογραφία): «Αυτό είναι μια κοινοπραξία για ένα έργο που κάνουμε. Και τι το μεμπτό έχει δηλαδή;». Εξήγησε μάλιστα ότι συνεταιρίστηκε σ΄ αυτό το έργο με τον κ. Κάκο λόγω των καλών σχέσεων που έχουν.

«Χαμόγελο στους Ανορθωσιάτες…»
Στη συνέχεια εξήγησε και το μοναδικό που θέλει να κερδίσει από την «Κυρία», κατά την έκφρασή του. «Το μόνο μου κέρδος είναι να φέρω ένα χαμόγελο στους Ανορθωσιάτες που έχουν δεινοπαθήσει, που έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στο ποδόσφαιρο. Το μόνο κέρδος που θέλω είναι να μπορεί να πάρει ο παππούς τα εγγόνια του στο γήπεδο και να μην φοβάται ότι θα τον σκοτώσουν. Εγώ δεν ήρθαν να λάβω κάτι παρά μόνο να δώσω» είπε χαρακτηριστικά.

Ο προϋπολογισμός
Όσο για το γεγονός ότι ο οικονομικός προγραμματισμός ξέφυγε από τους αρχικούς υπολογισμούς, το απέδωσε στις μαζεμένες προσφυγές πρώην ξένων ποδοσφαιριστών στην FIFA. Όπως είπε, κανείς δεν περίμενε ότι τόσοι παίκτες θα προσέφευγαν με τέτοιους ρυθμούς στο δικαστικό σώμα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Όταν του επισημάναμε ότι λόγω αλλαγής στους κανονισμούς και των συχνότερων ελέγχων από την UEFA, έπρεπε να αναμένει κάτι τέτοιο, διαφώνησε τονίζοντας πως ήταν πρωτοφανές αυτό που έγινε στην Ανόρθωση. Μάλιστα, ανέφερε ότι όταν αναλάμβανε 18 άτομα τον διαβεβαίωσαν ότι θα τον στηρίξουν, ωστόσο, έμεινε μόνος του.

Το καπέλο των 10 ευρώ
Του θέσαμε προς σχολιασμό και τα παράπονα των οπαδών για το «καπέλο» των 10 ευρώ που αποφάσισε να βάλει η διοίκηση της Ανόρθωσης στα εισιτήρια. Επανέλαβε τη γνωστή του θέση πως μόνο με τη συνεισφορά του κόσμου μπορεί η «Κυρία» να ορθοποδήσει. «Διότι αύριο δεν θα υπάρχει Ανόρθωση» συμπλήρωσε…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ