Προπώληση με Ερμή και «καπέλο»

Ξεκινά από το απόγευμα σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα στο «Αμμόχωστος» την Κυριακή. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €17 τα κανονικά και €10 τα μαθητικά, ενώ τα παιδικά θα διατίθενται δωρεάν στις εισόδους του γηπέδου.

Στην προπώληση, θα υπάρχει καπέλο €10 σε κάθε κανονικό εισιτήριο.

Αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι σήμερα το απόγευμα θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας μας με τον Ερμή που θα γίνει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 στις 6μμ στο «Αμμόχωστος».

Τα εισιτήρια έχουν ορισθεί στην τιμή των 17 Ευρώ τα κανονικά και 10 Ευρώ τα μαθητικά. Τα παιδικά εισιτήρια θα δίνονται δωρεάν στις εισόδους του σταδίου.

Υπενθυμίζουμε ότι, με κάθε κανονικό εισιτήριο μόνο, θα υπάρχει και ένας Χριστουγεννιάτικος λαχνός αξίας 10 Ευρώ για οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας.

Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 4.45μμ. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν το Νότιο πέταλο του σταδίου και καλούμε όσους θα παρευρεθούν να επιδείξουν την απαραίτητη κόσμια συμπεριφορά για προστασία της ομάδας μας.
  
Εισιτήρια για τον αγώνα προπωλούνται κανονικά στα ακόλουθα σημεία:
 
ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατάστημα αναμνηστικών (μπουτίκ) σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» – 24634114

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι – Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ