Πετόσφαιρα: Το ενδιαφέρον στο κατακόρυφο

Μπορεί το θερμόμετρο να κτυπά αρνητικά νούμερα στην ορεινή Κύπρο, ωστόσο στο παγκύπριο πρωτάθλημα πετόσφαιρας ο υδράργυρος αγγίζει κόκκινο! Ντέρμπι είναι και οι τέσσερις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής (πρώτης του δευτέρου γύρου), οι οποίες θα είναι καθοριστικές για τη μετέπειτα πορεία των ομάδων. Η Ανόρθωσις, φιλοξενεί στο Θεμιστόκλειο τη Σαλαμίνα, την Παρασκευή, στις 20:00.

Η Μεγάλη Κυρία είναι ανεβασμένη και έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή της σε υψηλά επίπεδα τις τελευταίες βδομάδες, ενώ η διακοπή έδειξε να μην την επηρεάζει, αφού με την επανέναρξη του πρωταθλήματος κέρδισε τον μαχητικό Παφιακό εκτός έδρας. Είμαστε εδραιωμένοι στην τρίτη θέση με 13 βαθμούς και θέλουμε πολύ τη νίκη για να ξεφύγουμε από τη Σαλαμίνα που μας καταδιώκει.

Παράλληλα, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις απώλειες ενός ή και των δύο πρωτοπόρων (σε περίπτωση που έχουμε 5 σετ στο μεταξύ τους παιχνίδι) οι οποίοι κονταροχτυπιούνται στη Δερύνεια.

Τέλος, η αγωνιστική συμπληρώνεται από τις αναμετρήσεις ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιάς που βρίσκονται στον πυθμένα του πίνακα και ΑΕΚαραβά – Παφιακός που βρίσκονται στο μέσο.

Η Ανόρθωσις θα χρειαστεί τη συμπαράσταση του κόσμου της για να πάρει μια πάρα πολύ σημαντική νίκη, σε ένα παιχνίδι που θα είναι καθοριστικό για τη μετέπειτα πορεία μας. Εάν κατακλύσουμε το Θεμιστόκλειο και δώσουμε παλμό στην εξέδρα, θα γίνουμε ο επιπλέον πετοσφαιριστής της ομάδας μας, απαραίτητος για να φτάσει στη νίκη!

[table id=6 /]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ