Χτύπησε με το αυτοκίνητο οπαδό μας – Όλη η αλήθεια

Δεν φτάνουν τα όσα έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, κάποιοι έντεχνα προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα για επεισόδια που έγιναν έξω από το ΓΣΠ μετά το παιγνίδι με την Ομόνοια. Σύμφωνα με κάποιους λοιπόν, οπαδοί της Ανόρθωσης χωρίς λόγο επιτέθηκαν σε οπαδούς της Ομόνοιας ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους, χτυπώντας τους ιδίους αλλά και προκαλώντας ζημιές στο αυτοκίνητο. Η αλήθεια απέχει πολύ όμως από αυτά που γράφονται τις τελευταίες ημέρες.

Πρώτο, τα άτομα που επέβαιναν του αυτοκινήτου προκάλεσαν τους δικούς μας οπαδούς μετά το πέρας του παιγνιδιού, ο ένας μάλιστα ήταν αρκετά προκλητικός. Εκεί πήγε να δημιουργηθεί επεισόδιο με τους φίλους της ομάδας μας, αλλά η παρέμβαση ψυχραιμότερων απέτρεψε τα χειρότερα. Και εκεί που η κατάσταση πήγε να ομαλοποιηθεί, ο οδηγός του αυτοκινήτου έβαλε όπισθεν και πάτησε οπαδό της δικής μας ομάδας, και έφυγε από το σημείο αδιαφορώντας για το τι είχε κάνει. Μάλιστα, ο οπαδός μας θα προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία για το ότι συνέβη, αν δεν έχει προχωρήσει ήδη.

Επίσης, οι Αστυνομικοί που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο έβριζαν χυδαία τους οπαδούς μας κατά την έξοδο τους από την κερκίδα, με αποτέλεσμα να απειληθεί σύρραξη και επεισόδια…

Βλέπουμε δηλαδή μία γενικότερη στοχοποίηση της ομάδας μας για το παιγνίδι του ΓΣΠ. Από τους παίχτες μέχρι τον προπονητή, και από τους διοικούντες μέχρι τον κόσμο. Καλά θα ήταν εκεί στη Διοίκηση να ξυπνήσουν επιτέλους από τον λήθαργο και να προστατέψουν την ομάδα γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ