ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.: «Στη Δυτική με μαύρα»

Ο Σύνδεσμος των οργανωμένων φίλων της ομάδας μας, ενημερώνει τα μέλη του ότι στο σημερινό παιχνίδι θα καταλάβουν τη Δυτική κερκίδα, εξ αιτίας της τιμωρία από τη δικαστική της ΚΟΠ.

Επιπλέον, καλεί τα μέλη του να φορέσουν μαύρες φανέλες, εις ένδειξη πένθους για τον αδόκητο χαμό του φοιτητή Πάμπου Ποσνακίδη, στην Αθήνα.

Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τα μέλη του ότι στον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Άρη Λεμεσού θα καθίσουμε στη Δυτική κερκίδα, λόγω της γνωστής απαράδεκτης τιμωρίας που μας επέβαλαν τα σαΐνια της ΚΟΠ. Προσυγκέντρωση για τον αγώνα στις 16:00 στον Κεντρικό μας σύνδεσμο στη Λάρνακα.

Καλούμε δε τα μέλη μας να φορέσουν μαύρες φανέλες εις ένδειξη πένθους για τον αδόκητο χαμό του αδελφού μας Πάμπου Ποσνακίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ατύχημα στην Αθήνα πριν λίγες μέρες. Αντιπροσωπεία του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. θα βρεθεί στην κηδεία του αδικοχαμένου αδελφού μας την Κυριακή, όπου θα καταθέσει στεφάνι.

Ενημερώνουμε τέλος ότι έχει τεθεί εκ σε λειτουργία η νέα επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας www.maxhtec94.com  από όπου μπορείτε να πληροφορείστε για όλες τις δραστηριότητες του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ