Ο Λουκά του ΑΝΤ1 καινοτομεί – Εισηγείται εκδίκαση βάσει βιογραφικού (βίντεο)

@Όσοι είδαν ψες την εκπομπή του ΑΝΤ1 Ριπλέι, έγιναν μάρτυρες μιας νέας καινοτόμου εισήγησης του δημοσιογράφου Λούκα Λουκά. Ο  συγκεκριμένος δημοσιογράφος επικαλέστηκε την πλούσια καριέρα του Ζόρζε Κόστα και ζητά την αυστηρότερη ποινή που μπορεί να του επιβληθεί.

@Δηλαδή, απορία νούμερο 1, αν ο Ζόρζε Κόστα ήταν απλά ένας ταπεινός και μόνος καουμπόι με καριέρα μέχρι τον Σπάρτακο Κιτίου θα έπρεπε να εκδικασθεί με επιοίκεια και με διαφορετικούς νόμους; Δηλαδή υπάρχουν νόμοι για μικρούς και μεγάλους; Για θρύλους και κωλοπετεινίτσες; Κι ας μην ξεχνάμε χθες ο προπονητής της Σαλαμίνας τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές.

@Η δεύτερη μου απορία είναι κατά πόσο ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος θα διερρίγνυε τα ιμάτια του αν ήταν ένας άλλος προπονητής στη θέση του. Λογικά θα μείνει αναπάντητη.

@Ο Ζόρζε Κόστα εγκλημάτισε μόνο που ήρθε στην Κύπρο. Η παρουσία του και μόνο στο πάγκο αναγκάζει τους Πορτογάλους να προβάλουν το κυπριακό ποδόσφαιρο στην Πορτογαλία, δηλαδή προβάλει τα ρεζιλίκια μας και εκθέτει όλους. Από τον πρόεδρο της Κ.Ο.Π μέχρι τον τελευταίο δημοσιογράφο.

@Η προπαγάνδα συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα, δυστυχώς μείναμε μόνοι και ανυπεράσπιστοι και είναι εδώ που η διοίκηση και ο σύμβουλος επικοινωνίας φέρουν καίρια ευθύνη. Γιατί κύριοι μόνοι μας χάσαμε το στοιχειώδη σεβασμό που είχαμε κάποτε. Πλέον κακά τα ψέματα, ούτε μας  μας σέβονται, ούτε μας φοβούνται.

@Τέλος να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Καραμπινάτος,

ντόμπρος και σταράτος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ