Να δώσουμε απαντήσεις

Ήταν τελικά μια συγκυρία οι δυο νίκες στους δυο πρώτους αγώνες της χρονιάς; Οι νίκες επί Σαλαμίνας και Άρη κλείνουν την κακή παρένθεση που προηγήθηκε; Είναι η Ανόρθωσις ικανή για τον τίτλο; Μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα σε μια γρήγορη ομάδα σαν τον Ερμή; Θα ξαναφέρουμε τον κόσμο μας πίσω στο γήπεδο; Ερωτήματα σαν κι αυτά, αναζητούν απαντήσεις, απόψε στις 18:00, στο στάδιο Αμμόχωστος.

Οι ποδοσφαιριστές του Ζόρζε Κόστα αλλά και ο Πορτογάλος τεχνικός, με τη συμπαράσταση του κόσμου, καλούνται να πάρουν απόψε το διπλό και να διαλύσουν το πέπλο αμφισβήτησης που οι ίδιοι έφεραν πάνω από τα κεφάλια τους. Η δεκαοκταμελής αποστολή – στην οποία για πρώτη φορά μετά από καιρό συμπεριλαμβάνεται ο Βαλβέρδ – μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει απέναντι στην ομάδα φαινόμενο του πρώτου γύρου.

Αήττητος από την πρώτη αγωνιστική και έπειτα, ο Ερμής του Νίκου Παναγιώτου συνδυάζει ωραίο ποδόσφαιρο και θετικά αποτελέσματα, αν και με τις ομάδες της εξάδας δεν τα πολυκαταφέρνει. Δεν είναι αχτύπητος, αφού πέραν της ήττας από τον Απόλλωνα μετρά ισοπαλίες με ΑΕΛ και Ομόνοια. Κατάφερε να κερδίσει μόνο τον ΑΠΟΕΛ, που δεν ήταν και στα καλύτερά του.

Ίχνος υποτίμησης φυσικά δεν πρέπει να υπάρξει εκ μέρους μας, αφού φέτος «πετάξαμε» στα σκουπίδια βαθμούς με ομάδες πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας από τον Ερμή, ακόμα και εντός έδρας. Η Μεγάλη Κυρία, οφείλει να είναι προσεκτική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ειδικά στην αμυντική της γραμμή. Εάν κρατήσουμε το μηδέν παθητικό για τρίτο συνεχές παιχνίδι, οι πιθανότητες να δραπετεύσουμε από το «Αμμόχωστος» με τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι αρκετά ψηλές, μιας και επιθετικά συνήθως βρίσκουμε τις λύσεις.

Παίρνοντας το τρίποντο εδραιωνόμαστε στην τρίτη θέση τουλάχιστον ενώ βάζουμε πίεση τόσο στον Απόλλωνα όσο και στους Λευκωσιάτες που αναμετρούνται αύριο στο ΓΣΠ.

Ο Ζόρζε Κόστα έχει στη διάθεσή του τους Βέγκα, Βαλβέρδε, Παβίσεβιτς, Γκάλαμαζ, Δημητρίου, Ζόρζε, Σιέλη, Άντιτς, Γκρικαλασβίλι, Μάκο, Οχαγιόν, Αλέξα, Φοφανά, Αβραάμ, Μακρή, Οκκά, Γκαρσία και Κολαούτι. Ιδιαίτερα προσεκτικοί στο θέμα καρτών, πρέπει να είναι οι Άντιτς, Μάκος και Φοφανά.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 18:00 και εισιτήρια θα υπάρχουν στα ταμεία: €17 τα κανονικά και €10 τα μαθητικά (αν απέμειναν).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ