Εισιτήρια με Ομόνοια – Μόνο στην προπώληση

Ξεκινά από το απόγευμα σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Σαββάτου (15:00) με την Ομόνοια, στο ΓΣΠ, για τους κατόχους διαρκείας. Για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας, η προπώληση θα ανοίξει την Πέμπτη στις 4 το απόγευμα.

Τα εισιτήρια έχουν €15 τα κανονικά (τα οποία θα πωλούνται μαζί με Χριστουγεννιάτικο λαχνό €10) και €10 τα μαθητικά. Δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Ενημερώνουμε τους φίλους και οπαδούς μας ότι σήμερα το απόγευμα ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ που θα γίνει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 3μμ στο ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ορισθεί από τη γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ τα κανονικά εισιτήρια και 10 ευρώ τα μαθητικά. Παιδικά εισιτήρια θα δίνονται στην είσοδο δωρεάν. 

Υπενθυμίζουμε ότι με κάθε κανονικό εισιτήριο μόνο, θα υπάρχει και ένας χριστουγεννιάτικος λαχνός του Συλλόγου αξίας 10 ευρώ. 

Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου θα έχουν οι κάτοχοι καρτών διαρκείας μέχρι και αύριο Πέμπτη στις 4μμ. Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της κάρτας διαρκείας και κάθε κάρτα θα αντιστοιχεί σε ένα εισιτήριο αγώνα. 

Με το πέρας της προθεσμίας για προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας, η προπώληση θα συνεχιστεί κανονικά προς κάθε ενδιαφερόμενο μέχρι και το Σάββατο στις 1μμ οπότε και τα εισιτήρια θα αποσυρθούν. 

Μετά από απόφαση της αστυνομίας, δεν θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία στο στάδιο. Προτρέπουμε ως εκ τούτου όλους τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους για αποφυγή ταλαιπωρίας. 

Οι οπαδοί της ομάδας μας θα καταλάβουν το Νότιο πέταλο του σταδίου και οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 1.30μμ. Περισσότερες λεπτομέρειες για θέματα ασφάλειας θα κοινοποιηθούν με επόμενη ανακοίνωση. 

Εισιτήρια προπωλούνται από τα ακόλουθα σημεία προπώλησης: 
ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατάστημα αναμνηστικών (μπουτίκ) σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» – 24634114
ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.
ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι – Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ