Η πτώση του Κολαούτι φέρνει αφλογιστία

Μπορεί η ομάδα μας να έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος όμως σε 2 αναμετρήσεις κατα τη διάρκεια του α’ γύρου δεν βρήκε δίχτυα και έμεινε άσφαιρη.

Για πρώτη φορά η Ανόρθωσις  έμεινε στο μηδέν στο ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ όπου και γνώρισαμε την ήττα με 1-0. Στο μηδέν κολλήσαμε και στην τελευταία αναμέτρηση απέναντι στον Ερμή και ως εκ τούτου δεν καταφέραμε να αποδράσουμε με το διπλό από το γήπεδο «Αμμόχωστος». Στις δύο προαναφερθείσες αναμετρήσεις, η Μεγάλη Κυρία βρήκε 2-3 κλασσικότατες ευκαιρίες, στις οποίες όμως η επιπολαιότητα ή η υπερβολική σιγουριά των ποδοσφαιριστών μας σε συνδυασμό με την ετοιμότητα του αντίπαλου τερματοφύλακα, μας κράτησαν μακριά από το γκολ.

Με τον Κολαούτι να ντεφορμάρεται και κατόπιν να τραυματίζεται, η Ανόρθωση έχασε το εύκολο γκολ που είχε τις πρώτες αγωνιστικές και αυτό φαίνεται και στις αναμετρήσεις που έλαβαν χώρα με τον Αργεντίνο φορ να είναι είτε ντεφορμέ είτε τραυματίας. Το τελευταίο γκολ του Κολαούτι ήταν στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας στις 20/10. Απο τις 24 του Οκτωβρίου και την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Δερύνειας η ομάδα μας αγωνίστηκε 8 φορές. Στις 3 σημείωσε 1 τέρμα σε άλλες τόσες  δεν σκόραρε και στις αναμετρήσεις  με την Νέα Σαλαμίνα και την Ε.Ν.Παραλιμνίου πέτυχε από τρία τέρματα.

Είναι ηλίου φαεινότερο πως ο Κολαούτι είναι βαρόμετρο στην Ανόρθωση, δυστυχώς όμως δεν υπάρχει κανένας άλλος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ που να έχει τα χαρακτηριστικά του Αργεντίνου για να μπορεί να τον αντικαθιστά και να του δίνει ανάσες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ