«Έσπασε» το χιλιάρι ο Φοφανά

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Μεγάλης Κυρίας που «σπάει» το φράγμα των χίλιων λεπτών συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι ο Γκαουσού Φοφανά. Ο Ιβοριανός με το τελικό σφύριγμα του αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Άρη, συμπλήρωσε 1007 λεπτά στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος και άλλα 44′ στο κύπελλο.

Ο εικοσιεννιάχρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε βασικός και στα δώδεκα παιχνίδια της ομάδας μας για το πρωτάθλημα, σκοράροντας τρεις φορές απέναντι σε Αλκή, Δόξα και Νέα Σαλαμίνα. Άλλες τόσες φορές έχει παρατηρηθεί με την κίτρινη κάρτα (Δόξα, ΑΕΚουκλιών, ΑΠΟΕΛ) και βρίσκεται εδώ και πέντε αγωνιστικές στο όριο. Από τον αγωνιστικό χώρο με το σφύριγμα της λήξης έφυγε σε 5 παιχνίδια, ενώ σε άλλα 7 βγήκε νωρίτερα, ως αλλαγή. Λεπτά συμμετοχής πήρε και στο παιχνίδι κυπέλλου με την Αναγέννηση Δερύνειας, αφού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 76ο λεπτό της κανονικής του διάρκειας.

Στα επόμενα παιχνίδια που η ομάδα μας θα ψάξει το γκολ και στην κόντρα επίθεση, η παρουσία του αναμένεται να είναι ιδιαίτερα καταλυτική, φτάνει να είναι πιο ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ