Εμετική μετάδοση από Primetel και Χριστοφή

Όσοι παρακολούθησαν το παιγνίδι από την Primetel, πολλά έχουν να πουν για τον εμετικό σχολιασμό ιδιαίτερα από πλευράς Ευαγόρα Χριστοφή ο οποίος νόμιζε πως καθόταν στο βόρειο πέταλο του ΓΣΠ.

«Ουφ, χέρι, φάουλ, ευτυχώς, μπορούσε να το αποφύγει ο τάδε παίχτης κλπ» ήταν μερικά από αυτά που ακούσαμε από το βετεράνο ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας ο οποίος ήταν καλεσμένος στο κανάλι, το οποίο έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ομόνοιας και του Απόλλωνα.

Η σημερινή μετάδοση ήταν ασέβεια προς τον κόσμο της ομάδας μας που πληρώνει για να έχει Primetel στο σπίτι του. Αν θέλετε να το κάνετε κανάλι της Ομόνοιας επειδή είστε χορηγοί της, να μας το πείτε να το ξέρουμε να αποσυνδεθούμε από το δίχτυο σας.

Και δεν ήταν μόνο η εμετική μετάδοση. Ήταν τα «χαμένα» ριπλέι σε σημαντικές φάσεις του παιγνιδιού, καθώς και ο τρόπος που έπαιρνε θέση το πάνελ σε άλλες φάσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μακρινή λήψη που δείχνει τον Ράουφμαν να προσπαθεί να σπρώχνει τον Ζόρζε Κόστα και να πέφτει στο έδαφος, με τον κύριο Χριστοφή να «βλέπει» μπουνιά του Ζόρζε Κόστα.

Για το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια και πήρε κεφάλι στο σκορ, όπως σας είχαμε πει τα ριπλέι «εξαφανίστηκαν».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ