«Χλωμό» για Κάλβο και Σουσιάν

Εξαιρετικά δύσκολο θεωρείται να προλάβουν το ντέρμπι του Σαββάτου (15:00) οι Τόνι Κάλβο και Αμίτ Μπεν Σουσιάν. Ο μεν πρώτος τραυματίστηκε στην προθέρμανση του αγώνα με τον Άρη, ο δε δεύτερος «εγκατέλειψε» μέσα στη βδομάδα που μας πέρασε.

Ο Ζόρζε Κόστα θα πρέπει να έχει έτοιμες τις λύσεις σε περίπτωση που ο Κάλβο δεν προλάβει, ενώ ο Σουσιάν ακόμα και αν είναι έτοιμος μέχρι το Σάββατο, δύσκολα θα δει αρχική εντεκάδα. Το πείραμα με τον Γκρικαλασβίλι στο δεξί άκρο δεν φαίνεται να ικανοποίησε τον Πορτογάλο τεχνικό στο παιχνίδι με τον Ερμή, αφού τον απέσυρε από το γήπεδο και δύσκολα θα το επαναλάβει. Παλαιότερα αποπειράθηκε να τοποθετήσει και τον Γκαρσία δεξιά – στο παιχνίδι με την ΑΕΛ – κάτι που επίσης απέτυχε. Επιπλέον, ο Φοφανά δείχνει να είναι εκτός φόρμας στα τελευταία παιχνίδια και όχι μόνο είναι δύσκολο να μετακινηθεί δεξιά, αλλά είναι και ερωτηματικό εάν θα είναι στην αρχική εντεκάδα.

Μια λύση που φαντάζει πιθανή, είναι αυτή του Μακρή. Δίχως να θέλουμε να είμαστε υπερβολικοί ή να πιανόμαστε από μερικά 15λεπτα, ο νεαρός έδειξε ότι έχει τα κότσια να ακουμπήσει την μπάλα όταν αυτή καίει, αφού πιστεύει στον εαυτό του. Καθόλου απίθανο λοιπόν, να τον δούμε και σε αρχική εντεκάδα, παρόλο που ο ΖΚ φαίνεται ότι προτιμά να τον εντάξει σταδιακά στην ομάδα.

Μέχρι το Σάββατο υπάρχουν ακόμα τρεις προπονήσεις και ίσως διαφανούν μέσα απ’ αυτές οι προθέσεις του Πορτογάλου, ο οποίος βέβαια ως γνωστόν δύσκολα ανοίγει τα χαρτιά του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ