Ανόρθωσις, Πουλλαΐδης και ανθρωπιά!

Για άλλη μια αγωνιστική η ομάδα μας κέρδισε, όμως έδειξε ότι δεν έχει την στόφα του πρωταθλητή. Με μια εμφάνιση που προβλημάτισε, η Ανόρθωσις ξεπέρασε και το εμπόδιο του μαχητικού  Άρη καταβάλλοντας τον με 1-0 στις καθυστερήσεις του αγώνα, σε ένα «κρύο» Αντώνης Παπαδόπουλος.

Και ενώ περιμέναμε ένα ήσυχο σχετικά απόγευμα για άλλη μια φορά περάσαμε από crash test. Κάποιοι παίκτες δυστυχώς δεν έχουν κατανοήσει που βρίσκονται και πόσο βαριά είναι η φανέλα που φοράνε. Με κίνδυνο να καταντήσω γραφικός, για ακόμα μια αγωνιστική θα τα «βάλω» με τον Γκαρσία. Και ο λόγος που θα τον σχολιάσω ξανά, είναι γιατί από τον συγκεκριμένο παίκτη περιμένεις πολλά, και δυστυχώς είναι αδιάφορος σε σημείο που γίνεται προκλητικός. Ας του εξηγήσει κάποιος που βρίσκεται επιτέλους. Γενικότερα από την ομάδα περιμένουμε αισθητή βελτίωση, αφού με παρόμοιες εμφανίσεις κάθε άλλο παρά μπορούμε να ελπίζουμε στο μέλλον.

Στο διοικητικό τώρα, φαίνεται ο πρόεδρος να παραμένει «μόνος». Δυστυχώς αυτοί που επέφεραν τα δεινά του σωματείου, σήμερα έχουν τραβήξει τα ρούχα τους μακριά από την Ανόρθωση, αφήνοντας τον Χρίστο Πουλλαίδη να καθαρίσει τους στάβλους που παρέδωσαν. Καλό θα ήταν να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να βοηθήσουν γιατί αυτοί είναι οι κύριοι υπαίτιοι για το ότι συμβαίνει σήμερα στην Ανόρθωση. Ο κόσμος και το σωματείο δεν ανέχεται άλλη κοροϊδία. Αν νομίζετε ότι επειδή φύγατε ξεμπερδέψατε, βγάλτε το από το μυαλό σας.

Για το τέλος θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της ομάδας μας Πάμπου Ποσνακίδη και επίσης να ευχηθώ καλή δύναμη στο Ραφαέλο. Πάνω απ’όλα είμαστε άνθρωποι και φίλαθλοι του ποδοσφαίρου. Όχι τρομοκράτες!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ