Ανορθωσιάτικα γκολ στο Ισραήλ (βίντεο)

Ως συνέχεια του πρώτου αφιερώματος για τους ποδοσφαιριστές που πέρσι ήταν στο ρόστερ της Ανόρθωσης και φέτος μας εγκατέλειψαν για άλλες πολιτείες, αναζητήσαμε και σας παραθέτουμε την πορεία τους.

Μπράνκο Ίλιτς

Ο Σλοβένος διεθνής εξακολουθεί να αποτελεί τον βασικό κεντρικό αμυντικό της Χάποελ Τελ Αβίβ. Από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα αγωνίστηκε σε 11 αγώνες. Στον τελευταίο αγώνα με την Άσσοτ καθόρισε κυριολεκτικά το αποτέλεσμα.
Καταρχάς υπέπεσε στο πέναλτι (52΄) που μετουσίωσε σε γκολ ισοφάρισης ο Νταβίντ  Σολάρι (ΑΕΠ) και στο 89΄ο Ίλιτς σκόραρε το νικητήριο δεύτερο γκολ της Χάποελ. Με την νίκη αυτή η ομάδα του Μπεν Σιμόν ανέβηκε στην 5η θέση με 19 βαθμούς σε 12 αγώνες.

Γιούρκεν Κόλιν

Ο έτερος της «ανορθωσιάτικης» παρέας στην Χάιποελ, ο Γιούργκεν Κόλιν, απουσίαζε από τον προτελευταίο αγώνα της ομάδας του καθότι την προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκε την απ΄ευθείας κόκκινη κάρτα στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπνέι Γεχούντα. Στον αγώνα με την Άσσοτ επανήλθε στο αρχικό σχήμα, πλάι στον Ίλιτς. Στο ενεργητικό του μετράει 10 συμμετοχές, έχοντας 1 κόκκινη κάρτα.

Μπάρακ Ιντζχάκι

Την ανοδική του πορεία συνεχίζει ο Μπάρακ Ιντζχάκι αφού και στον αγώνα με την Μπειτάρ Ιερουσαλήμ χρίστηκε σκόρερ, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ της Μακάμπι (40’) στην εκτός έδρας νίκη με 1-2. Στο πρωτάθλημα ο πρώην επιθετικός της ομάδας μας σκόραρε 4 γκολ σε 7 συμμετοχές με τα χρώματα της Μακάμπι.
Tο γκολ στο 01:42

Τζουλιάνο Σπαντάτσιο

Ούτε η παρουσία του Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου περνάει απαρατήρητη στο  Ισραήλ. Ο «Μίκι Μάους» μετράει  το 5ο του γκολ με την ομάδα του Χάποελ Άκκο, αφού σκόραρε εις διπλούν (36’,64’) την αγωνιστική που μας πέρασε κόντρα στην Ιρόνι Σιμόνα Κιριάτ. Μετά τη νίκη αυτή η Χάποελ Άκκο ανέβηκε στην 10η θέση από τις 14 ομάδες και ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον της όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.

Εβάντρο Ρονκάτο

Στην Βουλγαρία και στην Μπερόε ενώ αρχικά έδειχναν να υπολογίζουν στις δυνατότητες του Βραζιλιάνου επιθετικού αφού σε 17 αγώνες στο πρωτάθλημα της χώρας, συμμετείχε στους 10, εν τούτοις προ δεκαημέρου, ομάδα και ποδοσφαιριστής έλυσαν το συμβόλαιο τους. Έκτοτε ο Ρονκάτο αναζητεί τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, με το ενδεχόμενο της επιστροφής στην Κύπρο να μην του είναι αδιάφορο.

Εμίλ Ζούλα

Δυόμιση μήνες πάνε από την τελευταία φορά που ο Ρουμάνος σκόραρε για λογαριασμό της Πιάτρα επιβεβαιώνοντας με απόλυτο τρόπο ότι ποτέ του δεν ήταν το βαρύ πυροβολικό όπως μας τον παρουσίασαν. Συνολικά, σε 15 αγώνες μετράει 12 συμμετοχές και 2 γκολ.

Βίνσεντ Λαμπάν

Βασικός και αναντικατάστατος ο πρώην αρχηγός της Ανόρθωσης στην πρωτοπόρο του ρουμάνικου πρωταθλήματος,  Άστρα  Γκιουργκίου. Ο Λαμπάν αγωνίστηκε σε 15 από τους 16 αγώνες, αφού μετρά και μια κόκκινη που ήρθε στον αγώνα με την Τιμοσοάρα στο 82′, μετά από από 2η κίτρινη κάρτα. Πάντως, στις 18/12 θα ταξιδέψει στο Βουκουρέστι για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Στεάουα που βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

Ρικάρδο Λαβόρδε

Από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα ο Λαβόρδε συμμετείχε σε 4 αγώνες με την ομάδα του Κρασνοντάρ. Βασικός στο νοκ άουτ αγώνα με την Μπρούτη , ομάδα Β΄κατηγορίας (1-4 τελικό σκορ), αλλαγή με την Κούμπαν Κρασνοντάρ όπου αγωνίστηκε για 15 περίπου λεπτά στην ήττα με 1-2 στο τοπικό ντέρμπι.
Ακολούθως ο Κονόνοφ τον χρησιμοποίησε ως βασικό στη νίκη της ομάδας του με την Ρούμπιν Καζάν (1-0) όπου στο 49΄ο Κολομβιανός δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για να αντικατασταθεί στο 61ο λεπτό και τέλος η εξιλέωση ήρθε στον αγώνα κυπέλλου με την Σβέστα (3-2) όπου είδε δίκτυα μετά από 9 μήνες και μάλιστα εις διπλούν.  Στις 2 τελευταίες αγωνιστικές ο Λαβόρδε έμεινε εκτός αποστολής.
Με τη λήξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων πριν από την τρίμηνη διακοπή λόγω καιρικών συνθηκών, η  Κρασνοντάρ βρίσκεται στην 6η θέση με τον Λαβόρδε να μετρά 6 συμμετοχές και μια κίτρινη σε 19 αγώνες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ