Ανέβηκαν και την ανέβασαν

Το ανέβασμα της Ανόρθωσης τόσο στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ όσο και χθες με την Νέα Σαλαμίνα δεν έγινε δια μαγείας αλλά ήταν αποτέλεσμα ανεβάσματος ατομικής απόδοσης ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, κατακόρυφα την απόδοση του ανέβασε ο Πάολο Ζόρζε, του οποίου η μορφή ξεχώριζε σε όλες τις εναέριες και μη μονομαχίες στα μετόπισθεν της ομάδας μας. Το ανέβασμα του Ζόρζε κλείνει μια μεγάλη τρύπα και ευχή μας είναι ο Πορτογάλος να μείνει «ανεβασμένος» και μακριά από τραυματισμούς.

Ιδιαίτερα ανεβασμένος είναι και ο Ανδρέας Αβράαμ, ο οποίος χθες μέχρι το σημείο της αναγκαστικής του αλλαγής πραγματοποίησε μια μεστή εμφάνιση συμβάλλοντας τα μέγιστα στον ανασταλτικό και το δημιουργικό τομέα.

Ο Τόνι Κάλβο όχι μόνο βρέθηκε στη μέρα του, οπότε τα λόγια περιττεύουν αλλά έτρεξε και κάλυψε χώρους στην άμυνα όταν χρειάστηκε και γενικότερα έδειξε πειθαρχία στο παιχνίδι του. Κάτι αντίστοιχο έκανε και ο Φοφανά, ο οποίος έδειξε ότι άμα θέλει μπορεί να μαρκάρει και να συνδυαστεί άψογα με τον Αβραάμ.

Τέλος, ανεβασμένος ήταν και ο Γκονζάλο Γκαρσία. Με την απλότητα που τον χαρακτηρίζει μοίρασε σωστά το παιχνίδι και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για τους συμπαίκτες του. Μπορούσε κάλλιστα να χριστεί και ο ίδιος σκόρερ αλλά στην τελική προσπάθεια ήταν επιπόλαιος.

Τα περιθώρια βελτίωσης πάντοτε υπάρχουν. Το ζητούμενο πλέον είναι να υπάρχει η θέληση και η προσπάθεια ούτως ώστε να επιτευχθεί βελτίωση, και η τελευταία να είναι συνεχής και όχι σπασμωδική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ