Άμεση παραίτηση

Μετά το χθεσινό χειρουργείο από τον εντεταλμένο της ΚΟΠ Χριστοδούλου αλλά και τον τέταρτο Σκαπούλη, η Ανόρθωσις δεν έχει πλέον νόημα να εκπροσωπείται στην εκτελεστική της ΚΟΠ και να νομιμοποιεί δια της παρουσίας της τις αποφάσεις που λαμβάνονται εκεί.

Ο εκπρόσωπος μας στην ΚΟΠ, θα έπρεπε από σήμερα το πρωί να είχε υποβάλει την παραίτησή του από την Ομοσπονδία, καταγγέλλοντας παράλληλα το βρώμικο παιχνίδι που παίχτηκε για άλλη μια φορά εναντίον της ομάδας μας. Είναι φανερό ότι η παρουσία του κ. Σάντη εκεί δεν προσφέρει τίποτε, τουλάχιστον στην Ανόρθωση. Αντίθετα μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις οι απόψεις του έρχονταν σε αντίθεση με τις αποφάσεις του Σωματείου, όπως για παράδειγμα στο θέμα με τη συμφωνία με τους Τουρκοκύπριους.

Η συμμετοχή συνεπάγεται συνέργεια στο έγκλημα. Εφόσον δεν έχουμε τη δύναμη και την ισχύ να το αποτρέψουμε, ας μην το νομιμοποιούμε τουλάχιστον ή ας βάλουμε εκεί κάποιον που πραγματικά μπορεί να προσφέρει όχι στο Σωματείο, αλλά στο ποδόσφαιρο. Διότι τέτοιου είδους διαιτησίες, είναι το άθλημα που σκοτώνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ