Αλέξα: «Οι οπαδοί μας είναι οι πιο παθιασμένοι στο νησί, είναι συνεχώς μαζί μας»

Συνέντευξη στη ρουμάνικη ιστοσελίδα prosport.ro παραχώρησε ο Νταν Αλέξα. Ο  Ρουμάνος μέσος ρωτήθηκε για πολλά και διάφορα. Πιο κάτω σας μεταφέρουμε  τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Ρουμάνου μέσου

Σε ερώτηση για την κόκκινη που δέχθηκε στην τελευταία αναμέτρηση απέναντι στην Ομόνοια

«Δέχθηκα εύκολα την κόκκινη κάρτα και τώρα περιμένω την τιμωρία μου από την Δικαστική Επιτροπή, που συνήθως σε αφήνει εκτός για τρεις αγωνιστικές.»

Για τις αναμετρήσεις με την Ομόνοια

«Eίναι μεγάλα ντέρμπι, στην τελευταία αναμέτρηση σταθήκαμε άτυχοι καθώς αν τελείωνε το ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ θεωρώ πως το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.»

Για τη βαθμολογική θέση και το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην 6η θέση ανέφερε:

«Είμαστε 7 βαθμούς μακρυά από την ΑΕΛ και έχουμε να τους αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας. Επίσης εάν κερδίσουμε τον Απόλλωνα θα έχουμε την ευκαιρία να πλησιάσουμε την πρώτη θέση. Πέρσι ήμασταν πρώτοι σχεδόν σε όλη την χρονιά, ήμασταν 10 βαθμούς μπορστά όμως στο τέλος χάσαμε το πρωτάθλημα από τον ΑΠΟΕΛ.»

Για το πως είναι το κλίμα στην Ανόρθωση

«H Ανόρθωσις είναι μια παραδοσιακά μεγάλη ομάδα που πρέπει να παλεύει για το πρωτάθλημα κάθε χρόνο. Οι οπαδοί μας είναι οι πιο παθιασμένοι στο νησί, έχουν  «καρδιά» και είναι συνεχώς μαζί μας.»

Για την σχέση του με τον Ζόρζε Κόστα

«Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ήταν εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, πραγματικός ηγέτης στην Πόρτο. Ήταν μάλιστα αρχηγός επί των ημερών του Μουρίνιο.  Δεν μπορώ να ξεχάσω και τι έκανε στην CFR και αναρωτιέμαι τι έγινε, μου άρεσε πάρα πολύ το τι έκανε στο Κλουζ.»

Για το συμβόλαιο του με την Ανόρθωση

«Το καλοκαίρι τελειώνει και ο σύλλογος αυτόματα μπορεί να μου το ανανέωσει για ακόμη μια χρονιά. Θέλω να γίνω προπονητής, συμμετείχα σε μαθήματα προπονητικής πριν 3 χρόνια όμως το Uefa pro θα το πάρω όταν τελειώσω το ποδόσφαιρο.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ