Τα ατού του Ερμή

Ομάδα η οποία με το τέλος του 1ου γύρου βρίσκεται στην τέταρτη θέση, τυχαία δεν είναι. Ο φετινός Ερμής διαθέτει ένα πολύ καλό υλικό το οποίο κατευθύνει με μαεστρία ο Νίκος Παναγιώτου.

1317242022_arabatzis

Από το υπάρχον ρόστερ του Ερμή, αν μπορούσαμε να επιλέξουμε κάποιες μονάδες ως τα ατού της ομάδας, θα επιλέγαμε 6 ποδοσφαιριστές αρχίζοντας από τον Ελλαδίτη τερματοφύλακα Γιάννη Αραμπατζή. Σε πολλά παιχνίδια έκανε σπουδαίες και σωτήριες επεμβάσεις δίνοντας βαθμούς στην ομάδα του. Επιπλέον απέδειξε ότι αδικήθηκε από το «όχι» που εισέπραξε από την ομάδα μας όταν προτάθηκε κατά καιρούς.

Σημαντική είναι και η παρουσία των Τσίνα και Παουλίνιο. Αμφότεροι μετρούν από 12 συμμετοχές, με τον πρώην αμυντικό του Απόλλωνα και Ολυμπιακού να μετρά και ένα γκολ.

3 παίχτες από 6 γκολ
Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η ομάδα του Ερμή έχει στο ρόστερ της 3 ποδοσφαιριστές που πέτυχαν σχεδόν το 80% των τερμάτων που πέτυχε συνολικά η ομάδα τους.

zopt_ma_07328

Και αν η αξία του Ενρίκε ήταν γνωστή από την παρουσία του σε Δόξα, Ολυμπιακό και ΑΕΛ, τα 6 γκολ του Ντε Αζεβέδο προκαλούν έκπληξη. Αίσθηση όμως προκαλούν τα 6 γκολ του Τακμπατζούμι. Ποδοσφαιριστής που ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό του Ακρίτα Χλώρακας. Στη συνέχεια έκανε πολύ καλή χρονιά με την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς που ήταν και το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία. Και άντε τώρα να τον πιάσεις από τον Ερμή. Λίρα εκατό ο νεαρός Αφρικανός, αφού οι πληροφορίες λένε ότι από την ομάδα του Ερμή αμείβεται μηνιαίως με ένα ποσό κοντά στις €2000

Σε αυτούς πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή από τους ποδοσφαιριστές της Κυρίας. Περιορίζοντας τα ατού του αντιπάλου, αυξάνεις αυτόματα τις πιθανότητες να φύγεις με βαθμούς στο χέρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ