Τα εισιτήρια του Βαρωσιώτικου ντέρμπυ

Αρχίζει από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για το σαββατιάτικο αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο «Αμμόχωστος» η ώρα 19:00. Ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός από τα κανάλια της Cytavision.

Πιο κάτω η ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι μετά από απόφαση της ΚΟΠ, ο αγώνας Σαλαμίνα – Ανόρθωσις, που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 στο στάδιο «Αμμόχωστος, θα ξεκινήσει οριστικά στις 7μμ.
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά σήμερα Τετάρτη το απόγευμα. Τα εισιτήρια κοστίζουν €17 τα κανονικά και €10 τα μαθητικά ενώ παιδικά εισιτήρια θα δίνονται δωρεάν στην είσοδο.
Από σήμερα το απόγευμα μέχρι και αύριο το απόγευμα στις 4μμ, προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας με την επίδειξη της κάρτας τους.
Ακολούθως, η προπώληση θα συνεχιστεί κανονικά και θα είναι ανοικτή προς όλους τους φιλάθλους μας.
Λόγω περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων, παρακαλούνται οι φίλοι μας όπως προαγοράσουν τα εισιτήρια τους για αποφυγή τυχόν ταλαιπωρίας.
Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 5.45μμ. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν το Νότιο πέταλο του σταδίου και καλούμε όσους θα παρευρεθούν να
επιδείξουν την απαραίτητη κόσμια συμπεριφορά για προστασία της ομάδας μας.

Τα εισιτήρια προπωλούνται στους πιο κάτω χώρους:

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατάστημα αναμνηστικών (μπουτίκ) σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» – 24634114

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι – Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ