Σταυραετός Αγλαντζιάς – Ανόρθωσις: Έξοδος πριν τα ντέρμπι

Κομβικής σημασίας κρίνεται ο αυριανός αγώνας της φουτσαλικής Ανόρθωσης απέναντι στον Σταυραετό Αγλαντζιάς, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του φετινού μαραθωνίου. Η ομάδα μας ταξιδεύει στο Πλατύ προκειμένου να πετύχει την 9η συνεχόμενη νίκη, η οποία αφενός μεν θα την διατηρήσει σε θέση οδηγού, αφετέρου θα της δώσει το δικαίωμα να προσεγγίσει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις την τριάδα αγώνων-φωτιά που ακολουθούν.

Ο προσεχής μας αντίπαλος προέρχεται από ήττα απέναντι στο φορμαρισμένο Ονήσιλλο Σωτήρας, χωρίς μάλιστα να καταφέρει να σκοράρει. Βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μόλις 8 βαθμούς, ενώ σε 9 αγώνες πέτυχε 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και δέχτηκε 5 ήττες. Όσον αφορά την αναλογία τερμάτων, παρουσιάζει αρνητικό πρόσημο, μιας και έχει πετύχει 21 τέρματα και δέχθηκε 7 περισσότερα.

Η ψυχολογία στο κυανόλευκο στρατόπεδο βρίσκεται στο ζενίθ, με τις σχέσεις των φουτσαλιστών να συσφίγγονται ακόμη περισσότερο σε δείπνο που παρατέθηκε την περασμένη Παρασκευή μετά το νικηφόρο αγώνα απέναντι στην Α. Π. Ε. Πελενδρίου. Όπως αναφέρει και το γνωστό ρητό «δύσκολη δεν είναι η κατάκτηση της κορυφής αλλά η παραμονή σε αυτήν», γεγονός που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του φουτσαλικού τμήματος. Τον αυριανό αγώνα ακολουθούν τρεις αναμετρήσεις με ομάδες της πρώτης εξάδας, οι οποίες θα κρίνουν πολλά όσον αφορά τον στόχο της ανόδου. Το γεγονός αυτό καθιστά το τρίποντο στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα επιτακτική ανάγκη.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γυμνάσιο Πλατύ Αγλαντζιάς, στις 19:30.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ