Συνεργασία με την Etihad Airways

Η απουσία του προέδρου της Ανόρθωσης Χρίστου Πουλλαίδη στο εξωτερικό προφανώς και σχετιζόταν με την εξεύρεση συνεργατών και υποστηρικτών της ομάδας μας, σε αυτή την πολύ δύσκολη από οικονομικής πλευράς χρονιά που διανύουμε.

Ένας νέος παίκτης προστίθεται στο ρόστερ των χορηγών και αν η συνεργασία κυλήσει ομαλά θα πρόκειται για την ατραξιόν της ομάδας. Για αρχή η εταιρία από το Αμπού Ντάμπι προσφέρει σε 4 τυχερούς υφιστάμενους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, την δυνατότητα να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Οι τυχεροί θα συμμετάσχουν σε διαφημιστική προώθηση της συνεργασίας της Ανόρθωσης με την αεροπορική εταιρία ETIHAD AIRWAYS.

Manchester City

Θυμίζουμε ότι η ETIHAD AIRWAYS είναι από τους μεγάλους  χορηγούς της Μάντσεστερ Σίτυ η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λίγκ την περίοδο 2011-2012 ενώ το στάδιο της μετονομάστηκε σε Etihad Stadium. Επίσης η εν λόγω εταιρία είναι και ο κύριος χορηγός της μεγαλύτερης ομάδας των ΗΑΕ, της Al Ain FC.

Πιο κάτω η ανακοίνωση του Σωματείου

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη συνεργασία της με την αεροπορική εταιρία ETIHAD Airways, η οποία προστίθεται στους συνεργάτες του Συλλόγου για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.

Στα πλαίσια αυτής τη συνεργασίας, η ETIHAD έχει προσφέρει 4 δωρεάν εισιτήρια μετ’ επιστροφής, με προορισμό το Αμπού Ντάμπι, για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας (κερκίδας και θεωρείων).
Ο Σύλλογος μας θα προσφέρει αυτά τα εισιτήρια σε 4 τυχερούς κάτοχους εισιτηρίου διαρκείας, της τρέχουσας περιόδου, μετά από ηλεκτρονική κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου
την Τρίτη 19/11/2013 και ώρα 13:00 και θα είναι ανοικτή για το κοινό.

Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν προσωπικά και θα συμμετέχουν και σε διαφημιστική προώθηση της συνεργασίας μας με την ETIHAD.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ETIHAD Airways για τη συνεργασία και τους καλωσορίζουμε ως συνεργάτες και υποστηρικτές του Συλλόγου μας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ