Πολλοί οι παλιοί γνώριμοι

Όχι ένας άλλα τέσσερις ποδοσφαιριστές  από το δυναμικό της Ένωσης αγωνίστηκαν παλαιότερα με τα χρώματα της Ανόρθωσης. Ο λόγος για τους Χριστάκη Μάστρου, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Άγγελο Τσιακλή και Γιώργο Τόφα

Ο Μάστρου ήρθε στην Ανόρθωση από την Αναγέννηση Δερύνειας το καλοκαίρι του 2012 και έφυγε τον Αύγουστο του 2013. Στον περσινό μαραθώνιο κατέγραψε 14 συμμετοχές. Έκανε ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις όμως για κακή του τύχη ήταν μέλος και σε ορισμένες ντροπιαστικές εμφανίσεις με αποκορύφωμα το κάζο της Σουηδίας.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου ήρθε στην Ανόρθωση το καλοκαίρι του 2007 και έφυγε και αυτός τον Αύγουστο του 2010 καθώς δε βρισκόταν στα πλάνα του Γκιγιέρμε Όγιος. Ο πολύπειρος αμυντικός πανηγύρισε με την ομάδα μας το πρωτάθλημα του 2008 και αποτελούσε βασική επιλογή του Κετσπάγια σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πέρσι στο ματς του β’γύρου ο Κωνσταντίνου σκόραρε εις βάρος μας ωστόσο δεν πανηγύρισε το γκολ του δείχνοτας έτσι το σεβασμό και την εκτίμηση του στην ομάδα μας.

Ο Άγγελος Τσιακλης ήρθε στην Ανόρθωση το καλοκαίρι του 2010 ως μεγάλο ταλέντο, γόνος του πρώην ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Αντωνάκη Τσιακλή. Συν τοις άλλοις ηταν και μέλος των ακαδημιών της Manchester City γεγονός που ανέβασε τις προσδοκίες. Ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε πίσω και ουδέποτε κατάφερε να διεκδικήσει θέση στην πρώτη ομάδα. Έφυγε ένα χρόνο μετά.

Ο Γιώργος Ττόφας πάτησε το πόδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον Ιανουάριο του 2009 όντας επιλογή-επένδυση του Κετσπάγια για το  μέλλον. Προηγουμένως άνηκε στο δυναμικό της Α.Ε.Κ Αθηνών. Ο Παραλιμνίτης επιθετικός έμεινε στην Ανόρθωση μέχρι τον Αύγουστο του 2010 οπότε και τέθηκε και αυτός εκτός πλάνων από τον Όγιος. Στους 18 μήνες που έμεινε στην Ανόρθωση αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος εκ των οποίων τα 6 ως βασικός καταγράφοντας συνολικό χρόνο 785 λεπτά.  Σημείωσε τρία τέρματα.

Επίσης με τα χρώματα της Ένωσης αγωνίζεται  και ο Δώρος Αρέστη ο οποίος πέρσι τον Ιανουάριο δοκιμάστηκε στην ομάδα μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ