ΠΑΝΣΥΦΙ: «Καμιά ενοποίηση χωρίς συνολική λύση»

Ανακοίνωση καταδίκης του παράνομου ψευδοκράτους και της επετείου ανακήρυξής του, εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ. Επ’ ευκαιρίας, συνδέει το θέμα και με την προσπάθεια ενοποίησης του ποδοσφαίρου, την οποία επίσης καταδικάζει χωρίς συνολική λύση του Κυπριακού, όπως αναφέρει. Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου καταδικάζει την επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτους και την ίδια την ύπαρξη του κατοχικού μορφώματος στα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ζει και αναπνέει για την άγια εκείνη μέρα της επιστροφής στο ΓΣΕ και στο οίκημα του Συλλόγου στην αγαπημένη μας Αμμόχωστο.

Υπενθυμίζουμε ότι όσο υπάρχει κατοχή, θεωρούμε απαράδεκτες τις όποιες συζητήσεις με εκπροσώπους του ψευδοκράτους για ενοποίηση του ποδοσφαίρου ή του οποιουδήποτε αθλήματος. Καλούμε τους ανθρώπους της ΚΟΠ να στρέψουν τα βλέμματά τους στα κατεχόμενα εδάφη μας, όπου αυτές τις ώρες οι εγκάθετοι της Τουρκίας γιορτάζουν το «κράτος» τους και να αναλογιστούν αν μπορεί να υπάρξει ενοποίηση του ποδοσφαίρου χωρίς συνολική λύση του Κυπριακού προβλήματος.

Εξάλλου, ως οπαδοί έχουμε κατηγορηθεί πολλάκις για πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου. Όταν το κάνει η ΚΟΠ είναι όλα καλά και άγια;»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ