Πανίκος Πούνας: «Μας ανησυχεί πάρα πολύ η εικόνα της ομάδας»

Με δηλώσεις του στον αθλητικογράφο Πάνο Λάρκο της εφημερίδας goal.news ο Πανίκος Πούνας τόνισε σε γενικές γραμμές ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα, η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης έκαναν αυτό που μπορούσαν να κάνουν, όσο αφορά την καλυτέρευση της εικόνας της ομάδας και την επιστροφή της στις νίκες ρίχνοντας συνάμα το μπαλάκι στα πόδια των ποδοσφαιριστών.

Δείτε τις δηλώσεις Π.Πούνα

«Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές των οποίων η αξία είναι μεγαλύτερη απ’ όσα έχουν προσφέρει και περιμένουμε να δώσουν τα αναμενόμενα στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε και πρόσθεσε για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του: «Μας ανησυχεί πάρα πολύ. Από πλευράς τεχνικής ηγεσίας και των ανθρώπων που είναι κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, κάνουμε τα πάντα, μιλάμε καθημερινά με τους ποδοσφαιριστές και προσπαθούμε να βελτιώσουμε όσο μπορούμε τα πράγματα.

Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα. Αυτό εναπόκειται, πιστεύω, στους ποδοσφαιριστές. Οι υποσχέσεις που παίρνουμε από τους ίδιους είναι ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Πολλοί φίλαθλοι της ομάδας έχουν απογοητευτεί από την εικόνα που βλέπουν, όμως δεν υπάρχει καμία σκέψη, σύμφωνα με τον Πανίκο Πούνα, για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: «Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα τώρα. Ελπίζουμε ότι θα πάνε καλά τα πράγματα και πως η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Πιστεύουμε ότι μπορούμε και στα δυο πρώτα παιχνίδια τουλάχιστον οι ποδοσφαιριστές έχουν δείξει ότι μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο».

panikos pounas_640x

Ο Ζόρζε Κόστα δουλεύει αρκετά στις προπονήσεις και προσπαθεί να βελτιώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και τους ζητά την άμεση επάνοδο στις νίκες, αρχίζοντας από την αυριανή αναμέτρηση με τη Σαλαμίνα. «Το κλίμα στην ομάδα, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, δεν ήταν και το καλύτερο», σχολίασε ο Πούνας και συνέχισε: «Ο προπονητής δουλεύει σε αυτό τον τομέα.

Προσπαθεί να διορθώσει κάποιες αδυναμίες. Σίγουρα, το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Η Σαλαμίνα έδειξε ότι έχει μια πολύ καλή ομάδα, ένα δυνατό σύνολο. Θα πάμε προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε το τρίποντο».

Ο Ζόρζε Κόστα, σχολίασε ο Πανίκος Πούνας, πιστεύει στην ομάδα και προσπαθεί να τη βελτιώσει ώστε να παρουσιάσει άμεσα μια καλύτερη εικόνα για να έρθουν οι επιτυχίες. Ο αντιπρόεδρος της «Κυρίας» έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας ενόψει της συνέχειας: «Ελπίζουμε και αισιοδοξούμε ότι θα επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα. Κάνουμε υπομονή, οτιδήποτε εξαρτάται από εμάς το κάνουμε και ελπίζω στη συνέχεια να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να αρχίσει η άνοδος της ομάδας».

Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Αύριο στο «Αμμόχωστος», η Ανόρθωση στοχεύει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. Αν τα καταφέρει, τότε μπορεί να κοιτάζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ