Κλειδί η διαχείριση

Πιο δύσκολα από ότι ίσως μαρτυρά το τελικό 2-3, η φουτσαλική Ανόρθωση επέκτεινε το νικηφόρο της σερί και δεν δείχνει διατεθειμένη να παραδώσει τόσο εύκολα την κορυφή της βαθμολογίας. Όπως αναφέραμε και στην περίληψη του αγώνα, η ομάδα μας είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ωστόσο η έλλειψη ψυχραιμίας στο τελείωμα των φάσεων, έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο. Παρόλα αυτά, αν το κυανόλευκο σύνολο επιδείξει την ίδια σοβαρότητα και διαχείριση που επέδειξε στα φετινά αποτελεσμάτα, τότε μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Βάση της εικόνας του πρώτου δεκαλέπτου και ιδιαίτερα μετά το γκολ από τον Χαρή, κάποιος θα ανέμενε ότι το μοναδικό ζητούμενο θα ήταν η… έκταση του τελικού σκορ. Ένα κακό δίλεπτο ήταν αρκετό ώστε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα των γηπεδούχων, ωστόσο είναι σε τέτοιες στιγμές που φανερώνονται οι ικανότητες και η μαγκιά των φουτσαλιστών μας. Σε ένα χρονικό σημείο που τα αγωνιστικά δεδομένα ενδεχομένως να κυρίευαν με άγχος την ομάδα μας, οι φουτσαλιστές μας έδειξαν ψυχραιμία και πίστη στο αγωνιστικό πλάνο, γεγονός που έφερε το έβδομο συνεχόμενο τρίποντο. Η φάση από την οποία προήλθε το τρίτο γκολ είναι σήμα κατατεθέν της ανάπτυξης και των προσανατολισμών της ομάδας μας, γεγονός που φανερώνει ότι η δουλειά στις προπονήσεις αποτυπώνεται στο παρκέ.

Οποιεσδήποτε προεκτάσεις μεταφέρθηκαν εκτός παρκέ, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα επηρεάσουν την παραπέρα πορεία της ομάδας, μιας και πέραν των φουτσαλικών ικανοτήτων, το κυανόλευκο σύνολο στηρίζεται στο εξαιρετικό κλίμα των αποδυτηρίων. Τα παιδιά που βρίσκονται κοντά στην ομάδα γνωρίζουν πόσο δύσκολο ήταν να φέρουν την Ανόρθωση στην κορυφή, αλλά και πόσο πρέπει να παλέψουν για να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Η αγωνιστική κάμψη τόσο των μονάδων, όσο και του συνόλου είναι κάτι που θα παρατηρηθεί φυσιολογικά, ωστόσο η παρουσία ποιοτικών εναλλακτικών λύσεων κάνει όλους αισιόδοξους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ