Γαλανόλευκο φουτσαλικό τρένο

Η αψεγάδιαστη πορεία της φουτσαλικής ομάδας της Ανόρθωσης δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, ιδιαίτερα από την στιγμή που οι προσδοκίες του γαλανόλευκου κοινού στο αντίστοιχο ποδοσφαιρικό τμήμα ολοένα και μειώνονται.

Στα πρόσωπα των φουτσαλιστών του Μάριου Προδρόμου, το Ανορθωσιάτικο κοινό έχει βρει έναν νέο τρόπο έκφρασης, γεγονός που αποτυπώθηκε στον αγώνα της Παρασκευής με τον Αετό Σολέας. Οι αλλεπάλληλες επιτυχίες όπως και η σημαντικότητα του αγώνα, έφεραν πριν έξι βράδια στο «Κοινοτικό» την μεγαλύτερη φετινή προσέλευση σε αγώνα πρωταθλήματος, γεγονός που σχολιάστηκε θετικά και από τους ίδιους τους συντελεστές.

Η γλώσσα των αριθμών

Νίκες: 6

Ήττες:

Ισοπαλίες:

Σύνολο τερμάτων υπέρ: 34

Σύνολο τερμάτων κατά: 12

Καλύτερη εμφάνιση επιθετικά: vs Αρίων Εργατών 9-0

Καλύτερη εμφάνιση αμυντικά: vs Αρίων Εργατών 9-0

Πρώτοι σκόρερ: Δημήτρης Δημητρίου 8, Μάριος Ομήρου 8

 Σε σύνολο 6 αγώνων η ομάδα μας έχει πετύχει ισάριθμες νίκες, τραντάζοντας τα αντίπαλα δίκτυα 34 φορές και δεχόμενη 12 τέρματα. Αν μάλιστα εξαιρέσουμε τους δύο πρώτους αγώνες στους οποίους η ομάδα φάνηκε αγχωμένη δεχόμενη 6 τέρματα από φανερά υποδεέστερες ομάδες, τότε ο συντελεστής κατεβαίνει στο 1.5 γκολ παθητικό ανά παιχνίδι. Παρόλο που το «Κοινοτικό» αποτελεί απόρθητο φρούριο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, παρατηρείται απόλυτη στατιστική ισορροπία με 3 νίκες εκτός και 3 εντός, ενώ όσον αφορά τον συντελεστή τερμάτων το ενεργητικό εκτός είναι μεγαλύτερο κατά 2 τέρματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ