Αρίων Εργατών – Ανόρθωσις: Ευκαιρία εδραίωσης στη δεύτερη θέση

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποσπαστεί μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχει η φουτσαλική Ανόρθωση η οποία εκστρατεύει απόψε στην επαρχία Λευκωσίας, προκειμένου να αναμετρηθεί με τον Αρίων Εργατών. Πέντε στροφές μετά την έναρξη του φετινού μαραθωνίου, η ομάδα μας απολαμβάνει το απόλυτο στους τέσσερις αγώνες που έδωσε λόγω του ρεπό της τρίτης αγωνιστικής. Ο αποψινός αγώνας προηγείται του ντέρμπι κορυφής απέναντι στον πρωτοπόρο Αετό Σολέας, επομένως η αποφυγή τραυματισμών και η διατήρηση της καλής ψυχολογίας αποτελούν δευτερεύοντες στόχους.

Ο προσεχής μας αντίπαλος είναι καθηλωμένος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας όντας η μοναδική ομάδα, μαζί με την Ε. Ν. Αθηαίνου, χωρίς βαθμό σε πέντε αγώνες, προερχόμενος μάλιστα από βαριά εκτός έδρας ήττα από τον Ονήσιλλο Σωτήρας με 14-1. Το γεγονός αυτό δεν αποπροσανατολίζει την ομάδα του Μάριου Προδρόμου, η οποία προσεγγίζει με απόλυτη σοβαρότητα τον αγώνα με στόχο την διατήρηση του αήττητου και την βαθμολογική αναρρίχηση. Το ρεπό της συγκατοίκου μας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ΑΕΚ Λάρνακας, δίνει την ευκαιρία στην ομάδα μας να ανοίξει την ψαλίδα στους τρεις βαθμούς, ατενίζοντας με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό όχι μόνο λόγω της βαθμολογικής θέσης, αλλά και λόγω της εικόνας που παρουσίασε στο παρκέ την περασμένη Παρασκευή, επικρατώντας της Ελπίδας Αστρομερίτη με το εμφαντικό 7-2. Παίκτες κλειδιά όπως οι Χαρή, Μάμας και Ζάος αποκατέστησαν την επαφή τους με τα αντίπαλα δίκτυα, ο Παναγιώτου πέραν από στυλοβάτη της άμυνας εξελίσσεται σε δεινό εκτελεστή, ενώ οι Σταύρου και Φώκου επανέρχονται μετά τους πρόσφατους τραυματισμούς τους.

Όσον αφορά το γήπεδο και την έναρξη του αγώνα, υπάρχει διαφοροποίηση σε σχέση με αυτά που αναγράφονται στο επίσημο πρόγραμμα, με το ραντεβού να δίνεται στο «Grammar school» στις 20:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ