Από τα θεωρεία πολυτελείας

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Διάβασα πριν από λίγο ότι οι λιγοστοί οπαδοί του Απόλλωνα (20) θα δουν τον αποψινό αγώνα από τα boxes του Hüseyin Avni Aker. Ο λόγος είναι η ασφάλεια των ατόμων αυτών και σε αυτό συμφωνούμε.

Κάπου εδώ όμως είναι για να διερωτάται κανείς μερικές φορές αν πραγματικά υποστηρίζουμε τα πιστεύω μας. Στην Τραπεζούντα , μετά το ένδοξο ΕΠΟΣ που έγραψε η Ανόρθωση πήγε και το Αποέλ. Και οι δυο ομάδες βίωσαν το απόλυτο μίσος από τους Τούρκους. Ειδικά στην περίπτωση της Ανόρθωσης είχε γίνει και σχετική εκπομπή για το τι πέρασε η αποστολή.

Η Ανόρθωση τότε είχε 100 φίλους και ο Αποελ 20 και όμως σήκωσαν τη σημαία ψηλά και παρά την ”φιλοξενία” που έτυχαν, έδειξαν υπερήφανα μέσα στο καμίνι Ελληνικές και Κυπριακές σημαίες, χωρίς να υπολογίσουν κίνδυνους.

Τις Ελληνικές και Κυπριακές δεν τις σηκώνουμε μόνο στο μοναστήρι του Σουμελά. Αυτοί που τολμούν τις σηκώνουν μέσα στο καμίνι τους , μέσα στα μούτρα τους, εκεί γράφεται η ιστορία και όχι στα θεωρεία πολυτελείας.

trapezounta 1

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ