Αφλογιστίας συνέχεια

Πάει ένα μήνας και κάτι μέρες να σκοράρει ο Κολαούτι (τελευταία φορά στις 20 του Οκτώβρη με την Άχνα) και παρά το εκπληκτικό του ξεκίνημα παραμένει κολλημένος εδώ και τέσσερις αγωνιστικές στα οκτώ τέρματα, συνεχίζοντας πάντως να είναι πρώτος σκόρερ ομάδας και πρωταθλήματος.

Στην περίπτωση Κολαούτι ίσως να έχει δίκαιο ο Ζόρζε Κόστα ότι υπάρχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης, καθώς ο Αργεντίνος το κυνήγησε και χθες το τέρμα αλλά δεν ήταν ούτε ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια, ενώ ούτε καθαρό μυαλό είχε για να ενεργήσει σωστά. Ειδικά στη φάση του 90′ είχε την ευχέρεια να δώσει έτοιμο γκολ στον Οχαγιόν, αλλά προτίμησε να αυξήσει την ατομική του επίδοση, σουτάροντας άστοχα.

Πρέπει οπωσδήποτε, αρχή γενομένης από την αναμέτρηση απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, να επιστρέψει άμεσα στα τέρματα ο Κολαούτι και να αρχίσει να ανακτά την χαμένη του αυτοπεποίθηση, αλλιώς το πρόβλημα όσο περνά ο καιρός θα οξύνεται. Πρέπει βέβαια και οι συμπαίχτες του να βοηθήσουν, στοχεύοντας σωστά το κεφάλι του Αργεντινού που είναι το ατού του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ