8η στροφή και στόχος η ανάκαμψη

Στροφή 8η του παγκυπρίου πρωταθλήματος και η Ανόρθωση φιλοξενεί την ΕΝΠ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Κυριακή 02/11/2013 και η ώρα 16:00(LTV1). Μετά και την ήττα με 1-0 στο ντέρμπυ με το αποελ σε ένα αγώνα που κατά γενική ομολογία το λιγότερο που θα μπορούσε η Ανόρθωση ήταν η ισοπαλία, εντούτοις χάσαμε και η ομάδα μας καλείτε πρώτιστα να επανέλθει στις νίκες και ακολούθως στις καλές εμφανίσεις.

Ο αγώνας είναι ο πρώτος του μήνα Νοεμβρίου και εντός αυτού ακολουθούν σημαντικές αναμετρήσεις. Στην ουσία μετά το ματς με την ΕΝΠ ακολουθούν 3 ακόμη ντέρμπυ. Εν αρχή είναι ο αγώνας  με την ΑΕΛ στην Λεμεσό και ακολούθως «φιλοξενούμε» την ΑΕΚ εντός έδρας. Τελευταίος αγώνας του μήνα είναι με την ανεβασμένη φέτος Σαλαμίνα στο τοπικό ντέρμπυ της Αμμοχώστου στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Ως εκ τούτου για τον αγώνα με την ΕΝΠ οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από την νίκη θα βάλει σε πολλούς μπελάδες την ομάδα μας.

Στα του παιχνιδιού τώρα η «Μεγάλη Κυρία» καλείται να ανταπεξέλθει εν μέσω πολλών αγωνιστικών προβλημάτων αφού δεν υπολογίζονται οι Βαλβέρδ, Πάολο Ζόρζε και ο Ιάσονας Δημητρίου ενώ παροπλισμένος εδώ και καιρό είναι ο Χρίστος Μαραγκός.

Έτσι η ομάδα μας θα παραταχθεί με τους ακόλουθους έντεκα:
Μάριο Βέγκα κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας ο Παβίσεβιτς έχοντας ως παρτενέρ αυτή την φορά τον Γκάλαμαζ που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο αρχικό σχήμα σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από αρκετό χρονικό διάστημα. Στο δεξί άκρο επανατοποθετείται ο Μάρκο Άντιτς και στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα ο Βαλεντίνος Σιέλης.

Η διάταξη στον χώρο του κέντρου δεν διαφοροποιείται αφού τις θέσεις τις έχουν καπαρωμένες οι Μάκος, Αλέξα και ο Γκρικαλασβίλλι.

zopt_gmi_0044

Αν και με το αποελ η ομάδα μας δεν κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά σε παιχνίδι πρωταθληματος την φετινή χρονιά εντούτοις ο Ζόρζε Κόστα φαίνεται ότι θα βασιστεί στους ίδιους τρείς επιθετικούς. Ο μοιραίος Κάλβο θα παραμείνει στο δεξί άκρο και απέναντι του ο Φοφανά. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Ροβέρτο Κολαούτι με την ευχή στα επόμενα 6 παιχνίδια να σκοράρει ακόμη 8 γκολ, αρχής γενομένης του αγώνος με την ΕΝΠ.

Όποιες και να είναι οι απουσίες ή ακόμη και οι παίχτες που θα αγωνιστούν, μονόδρομος σε αυτό το παιχνίδι είναι η νίκη. Ιδιαίτερη σημασία λαμβάνει ένεκα του γεγονότος ότι σε αυτή την αγωνιστική οι άλλοι πρωτοπόροι έχουν παιχνίδια μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, ο Ερμής φιλοξενεί την ΑΕΛ και ο Απόλλωνας το ΑΠΟΕΛ και έτσι καλούμαστε να επωφεληθούμε τον όποιων απωλειών έχουν οι αντίπαλοι μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ