Στην έκτη στροφή του πρωταθλήματος

Με την Ανόρθωση να βρίσκεται επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ως συγκάτοικο τον Ερμή, φτάσαμε αισίως στην έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μια αγωνιστική που θα διεξαχθεί σε δύο μέρες, Σάββατο και Κυριακή.

Η αρχή γίνεται αύριο λοιπόν με τρία παιχνίδια. Η καταδικασμένη Αλκή φιλοξενεί στο ΓΣΖ τη Δόξα (18:00 LTV), ενώ μια ώρα αργότερα στη Λεμεσό ο Απόλλωνας υποδέχεται τα Κούκλια (Primetel) την ώρα που ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενείται από τον Ερμή (Cytavision), ο οποίος με βάση το βαθμολογικό πίνακα είναι… φαβορί!

Την Κυριακή, στη Λεμεσό, ο Άρης θα φιλοξενήσει την Ένωση (17:00 Cytavision) σε ένα παιχνίδι κρίσιμο περισσότερο για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ψάχνουν εναγωνίως βαθμούς ώστε να ξεφύγουν από το αρνητικό πρόσημο. Στις 18:00 η ομάδα μας υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας στο Αντώνης Παπαδόπουλος σκεπτόμενη μόνο το τρίποντο, ενώ όταν θα ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο της δικής μας αναμέτρησης, θα αρχίζουν τα δυο τελευταία παιχνίδια της αγωνιστικής: Η Νέα Σαλαμίνα στο κεκλεισμένων των θυρών Αμμόχωστος θα υποδέχεται την ΑΕΛ (Cytavision) και στο ΓΣΠ η Ομόνοια την ΑΕΚ Λάρνακας (Primetel).

Δείτε πιο κάτω το βαθμολογικό πίνακα, όπως διαμορφώθηκε με το τέλος της 5ης αγωνιστικής:

[table id=2 /]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ