Ρεπό για παίχτες, όχι για παράγοντες

Τη δεύτερη ημέρα του ρεπό τους θα απολαύσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Μεγάλης Κυρίας, αφού οι οδηγίες του Ζόρζε Κόστα ήταν να παρουσιαστούν ξανά για προπόνηση την Τρίτη, με τους διεθνείς να ενσωματώνονται από Τετάρτη, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Εθνικό. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τους παράγοντες, αφού η επιστροφή στην Κύπρο του Χρίστου Πουλλαΐδη χθες, δρομολογεί εξελίξεις.

Πρώτα απ’ όλα, το ΔΣ αναμένεται να επικυρώσει την «προαγωγή» του κ. Πουλλαΐδη στον προεδρικό θώκο. Ταυτόχρονα, ο Αχιλλέας Νικολάου θα αναλάβει καθήκοντα ειδικού συμβούλου του προέδρου, ενώ θα υπάρξει άλλη μια προσθήκη στο Συμβούλιο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Anorthosis24, πρόκειται για τον πρώην αντιπρόεδρο Αδάμο Μοντάνιο.

Απ’ εκεί και πέρα θα εξεταστεί το θέμα Στόιλοφ – Τσβεντάνοφ και οι ενέργειες στις οποίες θα προβεί το Σωματείο. Δεν αναμένεται ωστόσο να ληφθεί συγκεκριμένη απόφαση. Για την ώρα, έχει ζητηθεί το αιτιολογικό της απόφασης, το οποίο μπορεί να πάρει και… μήνες να αποσταλεί από την FIFA και μέχρι να γίνει αυτό αναστέλλεται η εκτέλεση της απόφασης. Όταν το αιτιολογικό παραληφθεί, τότε το Σωματείο έχει ένα μικρό διάστημα να αξιολογήσει τις πιθανότητές του και να αποφασίσει κατά πόσον θα πάει σε έφεση στο CAS ή θα εξοφλήσει τους δύο πρώην συνεργάτες του.

Τέλος, σε ότι αφορά το φάκελο των κριτηρίων, είναι ήδη συμπληρωμένος και έτοιμος. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι δεν θα υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα και η ομάδα δεν θα έχει βαθμολογικές επιπτώσεις. Σημαντική ήταν η συνεισφορά των εθελοντών στο εγχείρημα, οι οποίοι ανέλαβαν την εξόφληση αρκετών οφειλών σε Φόρους και Κοινωνικές Ασφαλίσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ