Προσγείωση, ξεκούραση και μετά Εθνικός

Μετά και το τέλος της 5ης αγωνιστικής, η Ανόρθωση επανήλθε στις επιτυχίες μετά το “χαστούκι” που δέχθηκε την περασμένη αγωνιστική από τη Δόξα. Η νίκη ήρθε με τον καλύτερο τρόπο αφού απέναντι στην Α.Ε.Κουκλιών, η ομάδα μας έδειξε ποιος ήταν το αφεντικό από νωρίς και στο τέλος πήρε το τρίποντο, πετυγχαίνοντας πέντε γκολ.

Η διακοπή στο πρωτάθλημα-ελέω των υποχρεώσεων της Εθνικής- προσφέρεται για ξεκούραση των ποδοσφαιριστών και συνάμα για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει του επόμενου αγώνα μας με τον Εθνικό στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Αυτό που προέχει φυσικά είναι άπαντες στο στρατόπεδο της Μεγάλης Κυρίας, να προσγειωθούν και να αντιμετωπίσουν όσο πιο σοβαρά και πειθαρχημένα γίνεται τον επερχόμενο αγώνα. Δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να δείξει η ομάδα την υποτίμηση που έδειξε στο παιχνίδι με την Δόξα.

Η εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι με την Α.Ε.Κουκλιών μας έδειξε για άλλη μια φορά πως μια σοβαρή Ανόρθωση δύσκολα μπορεί να χάσει βαθμούς. Το δεκαπενθήμερο λοιπόν που ακολουθεί είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανασύνταξη δυνάμεων, οι οποίες θα μας χρειαστούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το παιχνίδι με τον Εθνικό, μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Στο φετινό πρωτάθλημα υπάρχουν πολλές ομάδες που φαινομενικά είναι αουτσάιντερ, αλλά μπορούν να κάνουν ανά πάσα στιγμή τη ζημιά. Το ζητούμενο είναι τέτοια παιχνίδια, να τα καθαρίζουμε από νωρίς ακριβώς όπως έγινε και στο Παφιακό.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με την ομάδα της Άχνας, έχει οριστεί για την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 18:00 στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ