«Πάντα στα δύσκολα ήμασταν μόνοι»

Ανακοίνωση με την οποία κακίζει την απουσία των υπόλοιπων οργανωμένων συνόλων και του απλού κόσμου από το χθεσινό τουρνουά φούτσαλ, που διοργάνωσε στα «παράνομα» γήπεδα της ομάδας μας, εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.

Ο Σύνδεσμος καταδικάζει επίσης το γεγονός ότι κύριος ομιλητής στην επετειακή εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου θα είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ., Λευτέρης Χριστοφόρου, προειδοποιώντας παράλληλα ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν πολιτικό να ταπελώσει τον Σύλλογο.

Τέλος, καλεί τα μέλη του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. να στηρίξουν αύριο την ομάδα φούτσαλ, στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου κακίζει την απουσία του Ανορθωσιάτικου κόσμου από το τουρνουά φούτσαλ, που διοργανώθηκε το Σάββατο (12/10) και αποσκοπούσε στο να στείλουμε μηνύματα εναντίον όποιου βάζει στόχο να ζημιώσει τον Σύλλογό μας.

Ο σκοπός μας ήταν ιερός αλλά εκτός των οργανωμένων, που είναι πάντα και παντού παρόντες, ουδείς ανταποκρίθηκε. Ούτε απλός κόσμος, ούτε εθελοντές, ούτε ακαδημίες, ούτε διοικητικοί παράγοντες (πλην του Χρήστου Γεράνη), ούτε υπαλληλικό προσωπικό, κανείς. Αν όντως όλοι εσείς κόπτεστε για το καλό της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, πού διάολο ήσασταν το Σάββατο;

Παρά τις απουσίες, το τουρνουά στέφθηκε με επιτυχία, καθώς 80 περίπου μέλη μας συμμετείχαν σ’ αυτό. Αποδείξαμε για άλλη μια φορά ότι η μόνη μας έγνοια είναι το καλό του Σωματείου. Οι πράξεις μας πάντα προς αυτή την κατεύθυνση προσβλέπουν και δεν θα επιτρέψουμε στους «απόντες» να μας (κατα)κρίνουν στο μέλλον.

Κακίζουμε επίσης το γεγονός ότι κύριος ομιλητής στην εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος. Μπορεί ο κ. Χριστοφόρου να υποστηρίζει την ΑΝΟΡΘΩΣΗ, ωστόσο η έτερη ιδιότητά του ταπελώνει πολιτικά τον Σύλλογό μας. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε ούτε στον κ. Χριστοφόρου, ούτε σε οποιοδήποτε μέλος οποιουδήποτε κόμματος να μιλήσει στην εκδήλωση. Στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν έχουν θέση πολιτικά κόμματα.

Τέλος, καλούμε τα μέλη μας να δώσουν βροντερό «παρών» στο κλειστό «Κίτιον», τη Δευτέρα 14/10, για τον αγώνα εναντίον του αποελ για το κύπελλο φούτσαλ. Αναχώρηση από το κεντρικό οίκημα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. στη Λάρνακα, στις 19:00».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ