Όταν ο Καφού ξεκίνησε το σερί (βίντεο)

Τελευταία ήττα της Ανόρθωσης στη Λευκωσία από τον ΑΠΟΕΛ ήταν το Σεπτέμβριο του 2010. Έκτοτε, η Ανόρθωσις τρέχει ένα σερί πέντε παιχνιδιών δίχως ήττα από τον ΑΠΟΕΛ.  Η τελευταία ήταν το Σεπτέμβριο του 2010 όταν η Ανόρθωσις υπό τις οδηγίες του Δον Γκιγιέρμε Όγιος είχε προηγηθεί στον σκορ με μια εκπληκτική γκολάρα από τον Οκκά. Ελάχιστα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, το ΑΠΟΕΛ με γκολ από πασιφανή θέση off-side ισοφάρισε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ροντέο με φάσεις εκατέρωθεν, ωστόσο η τύχη χαμογέλασε στην ομάδα της Λευκωσίας που πήρε τη νίκη με 2-1.

Πιο κάτω το βίντεο με το πανέμορφο γκολ του Οκκά

Στο παιγνίδι για τα play-off της ίδιας περιόδου, η Ανόρθωσις φιλοξενείτο από τον ΑΠΟΕΛ στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής και έμελλε να ξεκινήσει το δικό της σερί. Από την μια το ΑΠΟΕΛ είχε στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής όμως ήθελε νίκη γοήτρου ενόψει της φιέστας που ακολουθούσε και από την  άλλη η Ανόρθωση υπό τις οδηγίες του Στόιλοφ ήθελε τη νίκη για να κλειδώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Καφού στο 59’ εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ και σημείωσε το 0-1 που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κόλιν δέχθηκε κόκκινη κάρτα από τον Τρύφωνος ωστόσο το σκορ έμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τέλος.

Το γκολ του Καφού όχι μόνο έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε σερί ηττών αλλά ήταν και η απαρχή ενός αήττητου σερί. Η Ανόρθωσις εδώ και πέντε παιγνίδια παραμένει αήττητη στη Λευκωσία, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και δύο λευκές ισοπαλίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ