Να ζεσταθεί εν όψει… ντέρμπι

Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και φυσικά πρώτος σκόρερ της ομάδας. Ο λόγος για τον Αργεντινό επιθετικό της Μεγάλης Κυρίας Ρομπέρτο Κολαούτι ο οποίος στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει πετύχει επτά τέρματα, έχοντας σκοράρει στους τέσσερις από τους πέντε αγώνες. Μόνο στο παιγνίδι απέναντι στη Δόξα δεν κατάφερε να σκοράρει ο «killer» της ομάδας, παιγνίδι που δεχθήκαμε και την πρώτη μας ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Κολαούτι είναι η μεγαλύτερη πηγή κινδύνου για τον οποιονδήποτε τερματοφύλακα στην Κύπρο, και η παρουσία του στα επόμενα παιγνίδια θα είναι καταλυτική στην προσπάθειά μας για νέες νίκες και νέες επιτυχίες σε ντέρμπι. Πριν τα ντέρμπι που έρχονται όμως, προηγείται το παιγνίδι με τον Εθνικό στο Αντώνης Παπαδόπουλος, και οτιδήποτε άλλο πέραν της νίκης θα θεωρηθεί αποτυχία.

Και αν ο Ρομπέρτο παρουσιαστεί και πάλι… ζεστός, τότε οι πιθανότητες μας αυξάνονται κατακόρυφα. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει να υπάρχει η σωστή τροφοδότησή του από τους συμπαίκτες του. Με τη Δόξα δεν τροφοδοτήθηκε σωστά και δεν έγινε επικίνδυνος για την αντίπαλη εστία. Δεν είναι ο επιθετικός κορυφής, όπως τον Ιτζάγκι, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει ο ίδιος προϋποθέσεις σκοραρίσματος για τον εαυτό του, αλλά αυτός που θα τελειώσει τις φάσεις οι οποίες θα δημιουργηθούν από τους συμπαίκτες του.

Αν καταφέρει να σκοράρει και πάλι την Κυριακή, τότε ο ίδιος θα πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ΓΣΠ με το ΑΠΟΕΛ, εκεί που οι νίκες κρίνονται στις λεπτομέρειες, και εκεί που τις λεπτομέρειες μετατρέπουν σε τέρμα ποδοσφαιριστές σαν τον Κολαούτι. Δεν προτρέχουμε όμως, το μυαλό μας είναι στο παιγνίδι της Κυριακής, αλλά σίγουρα κανείς μας δεν παραγνωρίζει και τα παιγνίδια που έρχονται στη συνέχεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ