Μετά τον Ρομπέρτο…

Ένα από τα βασικά συμπεράσματα που βγαίνουν από το χθεσινό παιγνίδι με την Αναγέννηση, είναι το γεγονός ότι χωρίς τον Κολαούτι στην εντεκάδα, η ομάδα μας έχει μεγάλο πρόβλημα να ολοκληρώσει με τέρμα τις φάσεις που βρίσκει. Ο αρχισκόρερ της Ανόρθωσης είναι από τα πιο σημαντικά γρανάζια της μηχανής, και αυτό φαίνεται από τα οκτώ τέρματα που έχει πετύχει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα.

Φυσικά, παίχτες που μπορούν να σκοράρουν έχουμε στο ρόστερ. Ο Αργεντινός όμως είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να σκοράρει με τη μεγαλύτερη συχνότητα από όλους και ο μοναδικός ίσως που δεν χρειάζεται περισσότερες από μία φάσεις για να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, όπως ακριβώς έκανε και στο παιγνίδι με τον Εθνικό.

Χθες με την Αναγέννηση, δυσκολευτήκαμε αρκετά να φέρουμε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και αναλώσαμε αρκετές από τις προσπάθειές μας σε μακρινά σουτ. Την επιθετική τριάδα αποτελούσαν οι Κάλβο, Σουσιάν και Αβραάμ, οι οποίοι περισσότερο μπορούν να απειλήσουν από τα άκρα και να σερβίρουν τέρματα στον επιθετικό, που απουσίαζε εχθές από την εντεκάδα.

Η πιο αξιόπιστη λύση στα αντίπαλα τετράγωνα μετά τον Κολαούτι είναι ο Γιάννης Οκκάς. Είναι όμως σε μία ηλικία που θα δώσει λύσεις για μερικά ποιοτικά λεπτά και όχι για συνεχόμενα παιγνίδια. Υπάρχει επίσης και ο νεαρός Μακρής ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής με τα τέρματα που πέτυχε στην πορεία της Εθνικής κάτω των 19 στην πρόκρισή της στο Elite Group τις τελευταίες ημέρες, όμως δεν έχει παιγνίδια με τη φανέλα της Ανόρθωσης πέραν των φιλικών.

Μέχρι τη μεταγραφική του Ιανουαρίου, το μεγαλύτερο βάρος στο σκοράρισμα πέφτει στον Αργεντινό και ευελπιστούμε πως μέχρι τότε, δεν θα τύχει κάποιο απρόοπτο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ