Μάθαμε ή;

Με την Αλκή οι πέντε – έξι φάσεις που δημιουργήσαμε ήταν αρκετές για να έρθει η νίκη. Με την Δόξα οι ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου δεν έφταναν για να ανατρέψουμε το 2-0 μετά την ντροπιαστική εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Στα δύο θεωρητικά εύκολα παιγνίδια μετά τις νίκες στα ντέρμπι, η ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, και αύριο στο παιγνίδι με την Α.Ε Κουκλιών θα διαφανεί αν «μάθαμε» οτιδήποτε από τις τελευταίες εμφανίσεις.

Οι παίχτες λογικά θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι φανέλες μόνες τους δεν φέρνουν τις νίκες. Απαιτείται να ιδρώσουν για την κάθε νίκη ανεξαρτήτου αντιπάλου, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό των αγώνων. Πολλές φορές τα 45 λεπτά δεν θα είναι αρκετά για να ανατρέψεις εις βάρος σου καταστάσεις, και για να μην φτάσεις σε αυτό το σημείο θα πρέπει η ομάδα να παρουσιάζεται σοβαρή και πειθαρχημένη στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ίχνος υποτίμησης. Άλλωστε αυτή η υποτίμηση μας «στοίχησε» τους τρεις από τους έξι βαθμούς που πήραμε στα δύο ντέρμπι.

Αν δεν θέλουμε αύριο να χαρίσουμε και άλλους βαθμούς, θα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο προς το καλύτερο. Ο Ζόρζε Κόστα θα είχε πολλά να πει στους ποδοσφαιριστές του τις τελευταίες ημέρες, και αύριο θα δούμε επί… χόρτου αν το πάθημα έχει γίνει μάθημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ