Κόκκινο, (δεν) ήταν κόκκινο…

«Ερωτευμένος με την Ανόρθωση» γράφαμε πριν μερικές εβδομάδες για τους ορισμούς του Τράττου στα παιγνίδια που δίνει η ομάδα μας και κυρίως στα ντέρμπι. Μόνο έτσι εξηγούνται οι συνεχείς ορισμοί του Λέοντιου Τράττου. Από τα πέρσι συνεχίζεται αυτή η ιστορία «αγάπης» του Προέδρου του συνδέσμου διαιτητών Κύπρου με την ομάδα μας, καθώς υπήρχε χρονικό διάστημα που διαιτήτευσε τα τρία από τα πέντε τελευταία παιγνίδια που είχαμε δώσει! Και σε όλα άφησε τη δική του «σφραγίδα».

Μπάρακ Ιντζχάγκι, Μπράνκο Ίλιτς και Ρούι Ντουάρτε είδαν πέρσι την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης της Κυριακής. Με άλλα λόγια ο Τράττος είναι ο διαιτητής που έδειξε τις 3 από τις 7 κόκκινες κάρτες που δέχθηκε η ομάδα μας την περσινή σεζόν. Πιο συγκεκριμένα έκανε την αρχή μόλις την δεύτερη αγωνιστική κόντρα στην ΕΝΠ όπου με μια κόκκινη εφεύρεση καλωσόρισε τον Μπάρακ Ιτζάκι στην Κύπρο, έδωσε συνέχεια στο ματς με την Ομόνοια όπου αντί να δώσει επιθετικό φάουλ του Φρέντι πάνω στον Ίλιτς σφύριξε το αντίθετο και συνάμα έβγαλε κίτρινη στον Ίλιτς του οποίου ήταν η δεύτερη και τέλος στα πλέιοφ με το ΑΠΟΕΛ όπου τιμώρησε τον Ντουάρτε με κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) γιατί πολύ απλά γλίστρησε, ενώ κλωτσιά εκτός φάσης του Μπενασούρ σε παίκτη μας έμεινε ατιμώρητη!

Στα επιτεύγματα του καταγράφεται και τα πεντακάθαρα πέναλτι υπέρ του Αλέξα και του Οκκά στα παιχνίδια με ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος» και ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ αντίστοιχα, πέναλτι που δεν δόθηκαν και μπορούσαν να αλλάξουν πολλά στο περσινό πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ