Γελοιότητες, κοροϊδία και ΑΠΟΕΛ

Γεια σας φίλοι και φίλες. Μετά από απουσία δυο εβδομάδων επιστρέφω ξανά. Δυστυχώς αυτό που είδαμε ψες δεν θυμίζει καθόλου Ανόρθωση. Μια ομάδα χωρίς πλάνο και με παίκτες προκλητικά αδιάφορους που μας έφεραν μισό βήμα πριν το έμφραγμα.

Ο παράγων «παίκτες». Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης αποδείχθηκαν κατώτεροι του αναμενομένου και ορισμένοι έδειξαν, με την εικόνα που παρουσίασαν στο γήπεδο, πόσο βαριά είναι η φανέλα της ομάδας. Το μεγάλο μας αστέρι, ο Γκονσάλο Γκαρσία ήταν σαν να μην έπαιξε ποτέ σε αυτόν τον αγώνα. Η αδιαφορία του ήταν απίστευτα προκλητική, και είναι καιρός να αντιληφθεί που βρίσκεται. Ο Άντιτς, απίστευτα νευρικός, αργός, έχασε μονομαχίες, πολλές λάθος πάσες παρέπεμπαν σε άλλες εποχές ποδοσφαίρου. Ο Κάλβο παρουσιάστηκε επιπόλαιος και χωρίς ουσία στο παιχνίδι του. Ο Σουσιάν θέλω να πιστεύω ότι αυτό που είδα δεν συνδέεται με τις ικανότητες του παίκτη, αλλά εντάσσεται στη συνολική κακή εικόνα της ομάδας που παρέσυρε κι αυτόν όπως και άλλους. Στα θετικά ο Βέγκα αλλά και ο Σότα που ήταν οι μόνοι που έκαναν την όποια διαφορά μπορούσαν να κάνουν.

Ασφαλώς ευθύνες βαραίνουν και τον Ζόρζε Κόστα. Ουδείς άμοιρος ευθυνών από το χθεσινό έκτρωμα. Θεωρώ ότι δεν έχει καταφέρει ακόμη να μοντάρει την ομάδα και να της περάσει τη δική του φιλοσοφία μέσα στο παιχνίδι. Ναι μεν επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως στην άμυνα μπάζουμε από παντού. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και ακόμη πατάμε στο ένα πόδι.

Όσο για το επόμενο παιχνίδι δεν χρειάζεται πάρα πολλή σκέψη για να καταλάβει κανείς τι επιδιώκουν οι του αποέλ. Μέχρι και επανάληψη του παιχνιδιού με τον Ερμή ζήτησαν με απώτερο σκοπό την πίεση προς την διαιτησία, ούτως ώστε την ερχόμενη Δευτέρα να δούμε τα γνωστά και το παιχνίδι να εξελιχτεί σε παράσταση για τρεις.

Τέλος, όλο αυτό το σκηνικό, της «αδικίας προς τον αποέλ» από τη μια και από την άλλη οι επιστολές προς την ΚΟΠ για επανάληψη αγώνων, είναι προφανές ότι έχει σαν σκοπό να κοιμίσει την Ανόρθωση και παράλληλα να ασκήσει τεράστια πίεση προς των σύνδεσμο διαιτητών αλλά και στην ίδια την ΚΟΠ.

Καλό θα ήταν η διοίκηση, να πάρει τα δικά της μέτρα για την προστασία της ομάδας, αν μπορεί βέβαια… Ζητούμενο πρώτα από όλα οι τρεις βαθμοί που θα μας κρατήσουν στην κορυφή αλλά και η καλή παρουσία που θα αντικατοπτρίζει την εμβέλεια αυτού του σωματείου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ