Χρίστος Πουλλαΐδης: «Βρέθηκε η λύση με το ΦΠΑ»

Δηλώσεις στην αθλητική ιστοσελίδα balla.com.cy και τον Κυριάκο Χ”Χαραλάμπους έκανε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Χρίστος Πουλλαΐδης, εξ αφορμής της απογευματινής (6:00 μ.μ.) συνάντησης παραγόντων στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τι είπε ο κ. Πουλλαΐδης:

«Η Ανόρθωση κινδυνεύει. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν καλό είναι να το συνειδητοποιήσουν. Τα χρέη είναι πολλά και μόνο με διάλογο και συζήτηση όλοι μαζί μπορούμε να βρούμε λύσεις, αλλιώς…

Η σημερινή συνάντηση είναι πολύ σημαντική και πιστεύω ότι η Ανόρθωση θα βγει κερδισμένη. Πάντοτε ο σωστός διάλογος φέρνει τα απαιτούμενα αποτελέσματα.»

Όπως αναφέρει ακόμα το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε η λύση με το χρέος προς το ΦΠΑ. Το σωματείο οφείλει €722.000, έτσι η διοίκηση προχώρησε σε συμβιβασμό με το Υπουργείο Οικονομικών, καταβάλλοντας αρχικά 100.000 ευρώ και τα υπόλοιπα σε 24 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Οι διοικούντες της Ανόρθωσης πήραν προφορική θετική απάντηση και μέσα στις προσεχείς μέρες αναμένουν και γραπτώς την αποδοχή της πρότασής τους από το Υπουργείο Οικονομικών. 

Ο κ. Πουλλαΐδης τέλος συμπλήρωσε ότι «Εάν ήταν μόνο αυτό το χρέος της Ανόρθωσης… δεν θα υπήρχε πρόβλημα, αλλά τα τρέχοντα έξοδα και οι παλιές οφειλές προκαλούν έντονο πονοκέφαλο. Να ξέρετε ότι ακόμα υπάρχουν και οι προσφυγές της ΦΙΦΑ.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ