Ασταμάτητος ο Γεωργιανός

Για άλλο ένα παιχνίδι, ο Σότα Γκριγκαλασβίλι περνά στους διακριθέντες – δεν ήταν και πολλοί – από πλευράς Ανόρθωσης. Ο Γεωργιανός αποδεικνύεται λίρα εκατό για την ομάδα μας και ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να αντικαταστήσει επάξια τον Γκαρσία, που φάνηκε να μην αποδίδει τα αναμενόμενα στα πρώτα παιχνίδια. Τόσο… επάξια μάλιστα, που πλέον ο Ζόρζε Κόστα θα δυσκολεύεται να τον βγάλει από την εντεκάδα, εάν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Ο Γεωργιανός, έψαξε το γκολ τόσο στο παιχνίδι με την Ομόνοια – τελικά σκόραρε στην επαναφορά ο Κολαούτι – όσο και στα παιχνίδια με Αλκή – η μπάλα πέρασε μόλις έξω – και Κούκλια. Στο τελευταίο ειδικά παιχνίδι, δοκίμασε αρκετές φορές το πόδι του, μα η στρογγυλή θεά δεν του έκανε το χατήρι, με το Σότα σίγουρα να έχει στο νου την ατάκα του Ίβιτσα Όσιμ…

Στο ψεσινό παιχνίδι πάντως, η μπάλα ήταν καλή μαζί του, αφού δεν κατάφερε να αντισταθεί στο ευγενικό του φλερτάρισμα, την ώρα που αρκετοί από τους συμπαίχτες του την… σνόμπαραν! Στη φάση του 39ου λεπτού, είδε τον τερματοφύλακα του Εθνικού να βγαίνει και δεν δίστασε να δώσει στην μπάλα την κατάλληλη τροχιά, ώστε να τον κρεμάσει με εξαιρετική λόμπα. Ευχαριστίες βέβαια πρέπει να απευθύνει και στο Ρομπέρτο Κολαούτι, το κεφάλι του οποίου έκανε τις συστάσεις ανάμεσα σε… μπάλα και Γκριγκαλασβίλι!

Αρκετά κινητικός ήταν και στο υπόλοιπο του παιχνιδιού ο Γεωργιανός, με το Ζόρζε Κόστα να τον αποσύρει πριν το τέλος κι ενώ ο αγώνας ήταν ακόμα στην ισοπαλία. Ενδεχομένως ο λόγος να ήταν κάποια κόπωση που διέγνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, αφού ο Σότα είχε αγωνιστεί και με την Εθνική Γεωργίας την Τρίτη, στην Ισπανία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ