Απελευθέρωση – Ανόρθωση: Κομβική φουτσαλική έξοδος

Τέσσερις μέρες μετά τον αλησμόνητο αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για το θεσμό του κυπέλλου, η φουτσαλική Ανόρθωση επιστρέφει σε ρυθμούς πρωταθλήματος ταξιδεύοντας στο Ακάκι. Στην πρώτη φετινή εκστρατεία εκτός επαρχίας Λάρνακας, η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει την «Απελευθέρωση», σε ένα αγώνα υψίστης σημασίας και ιδιαιτερότητας. Ερωτηματικό αποτελεί ο τρόπος αντίδρασης των φουτσαλιστών του Μάριου Προδρόμου μετά την επική μάχη της περασμένης Δευτέρας, καθώς η ψυχολογική και σωματική καταπόνηση έφτασαν στο ζενίθ.

Η Ανόρθωση βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας έχοντας 3 βαθμούς λιγότερους από τον Αετό Αγλαντζίας, ο οποίος όμως έχει αγώνα περισσότερο λόγω του ρεπό της ομάδας μας την 3η αγωνιστική. Ο προσεχής μας αντίπαλος βρίσκεται πέντε θέσεις πιο κάτω έχοντας μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα στις τρείς πρώτες στροφές, ενώ γνώρισε την Δευτέρα τον αποκλεισμό από τον θεσμό του κυπέλλου.

Θολό το τοπίο ως προς τους φουτσαλιστές που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής, με σίγουρο απών τον Σταύρου ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ ο Φώκου αν και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του, στερείται αγωνιστικών λεπτών. Στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ προβλήματα τραυματισμών αντιμετώπισαν οι Ζάος, Ομήρου και Τοφή, ωστόσο τα δεδομένα είναι υπέρ τους. Αναμφίβολα ο εν λόγω αγώνας αποτελεί τεστ σοβαρότητας και αγωνιστικής εγρήγορσης, μιας και τυχόν νίκη θα προσδώσει μεγάλη δυναμική και παράλληλα θα μετριάσει την (όποια) απογοήτευση του αποκλεισμού από το θεσμό του κυπέλλου. Το πρώτο σφύριγμα στο γήπεδο του Ακακίου θα γίνει στις 20:15.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ