«Απαράδεκτο το όλο σκηνικό»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport FM μίλησε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στον χθεσινό αγώνα με την Αναγέννηση αλλά και στον επόμενο με το ΑΠΟΕΛ. Για το χθεσινό παιγνίδι, ο κ. Αλεξάνδρου ανέφερε πως το όλο σκηνικό είναι απαράδεκτο, άσχετα αν υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιγνίδι με Αναγέννηση:

«Ο προπονητής μας θα μιλήσει με τους παίκτες και θα αλλάξουν άρδην κάποια πράγματα. Δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένους από την εικόνα της ομάδας. Όταν είσαι μέλος μιας ομάδας έχεις το μερίδιο που σου αναλογεί και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες. Υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά, όμως όταν είσαι Ανόρθωση δεν μπορείς να στέκεσαι σε αυτά. Το σίγουρο είναι ότι το όλο σκηνικό ήταν απαράδεκτο. Ο προπονητής, μίλησε με τους ποδοσφαιριστές γιατί ακολουθεί και ένα ντέρμπι» ανέφερε αρχικά.

Για τον Γκαρσία:

«Είναι κάτω από αγωνιστικής άποψης. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που να απασχολεί τον ποδοσφαιριστή. Διανύει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Όλοι γνωρίζουν την αξία του και πιστεύουμε ότι είναι θέμα χρόνου να επανέλθει στα επίπεδα που μπορεί».

Για το παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ:

«Είναι σημαντικό παιχνίδι, όμως δεν έχει τίποτα να καθορίσει. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Ο αντίπαλος μας θέλει πολύ τη νίκη. Το ίδιο και εμείς για να συνεχίσουμε το σερί μας. Είναι ένα ντέρμπι με ότι και να συνεπάγεται».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ