Το’ χουμε το εύκολο γκολ!

Το πρώτο πράγμα που μπορούμε να πούμε για την φετινή Ανόρθωση, είναι η τεράστια ευκολία που έχουμε δείξει στο σκοράρισμα, μέσα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Καταφέραμε να πετύχουμε συνολικά 10 γκολ σε τρία παιχνίδια, εκ των οποίων μάλιστα τα δύο πρώτα ήταν σε ντέρμπι. Έχοντας συντελεστή λοιπόν 3,33 γκολ ανά παιχνίδι, η ομάδα μας αφήνει υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Ένα στοιχείο που ενδιαφέρει πολύ, είναι το γεγονός ότι το 40% των γκολ που έχουμε σκοράρει, προήλθαν από στατικές φάσεις και είναι κάτι που έλειπε πολύ από την Ανόρθωση των τελευταίων πέντε χρόνων. Η ομάδα μας εκμεταλλεύεται το στοιχείο αυτό και είναι κάτι που μπορεί από μόνο του να προσφέρει πολλούς βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό που ενδιαφέρει επίσης είναι ότι από τα δέκα γκολ που μπήκαν, τα μισά τα έχει πετύχει ο Ρομπέρτο Κολαούτι. Από τη μια αυτό δείχνει πόσο καλός επιθετικός είναι, αλλά από την άλλη ίσως και να στέλνει μηνύματα πως χωρίς αυτόν, είναι πολύ πιθανό η ομάδα μας να τα βρει σκούρα στην επίθεση. Στην επιθετική μας γραμμή έχουμε μονάχα τον Γιάννη Οκκά, ενώ μπορεί να παίξει στην ανάγκη και ο Μπεν Σουσάν. Φυσικά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό και ουσιαστικά κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην τεχνική ηγεσία, έχει χρόνο μέχρι το τέλος του μήνα να προσθέσει ακόμη ένα παίκτη στο ρόστερ της. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πορευτούμε με αυτούς που έχουμε -τουλάχιστον μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Χειμώνα- με την ελπίδα να μην παρουσιαστεί κανένας ανεπιθύμητος τραυματισμός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ