Στο μυαλό του Ζόρζε

Πολλά είναι τα σενάρια στο μυαλό του Ζόρζε τις τελευταίες ημέρες για το σημερινό παιγνίδι με τον Απόλλωνα. Ο ίδιος μέχρι και χθες δοκίμαζε συστήματα και σχηματισμούς και έχει κατασταλάξει στην εντεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει το ντέρμπι. Δεν θα πούμε το γνωστό, ότι όποιοι και να αγωνιστούν θα πρέπει να τα δώσουν όλα, γιατί αυτό είναι αυτονόητο. Σε κάθε παιγνίδι θα πρέπει να τα δίνουν όλα οι ποδοσφαιριστές, γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν πρέπει ούτε οι ίδιοι να έχουν απαιτήσεις από τους εαυτούς τους.

Στα της εντεκάδας λοιπόν, για μία τελευταία φορά. Σίγουρος θα είναι κάτω από τα δοκάρια ο Βαλβέρδε. Στο δεξί αμυντικό άκρο θα είναι ο Τζέισον Δημητρίου και αριστερά το πιθανότερο θα δούμε τον Άντιτς. Στο κέντρο της άμυνας, είτε θα βρεθούν οι Ζόρζε – Παβίσεβιτς είτε ένας από τους δύο μαζί με τον Μάκο.

Στη μεσαία γραμμή, θέση θα πάρει ο Αλέξα και δίπλα του ένας εκ των Μάκου ή Οχαγιόν. Επιτελικός χαφ θα είναι ο Γκαρσία, ο οποίος θα δίνει βοήθειες στον μοναδικό προωθημένο στην επίθεση, Ρομπέρτο Κολαούτι. Ο Φοφανά έχει το προβάδισμα για ένα από τα δύο άκρα, ενώ για τα άλλο πιθανοί υποψήφιοι είναι οι Σουσιάν, Κάλβο και Γκριγκαλασβίλι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ