Στην τελική ευθεία…

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ομάδας μας, ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Απόλλωνα, στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Οι παίκτες μας, με τον… αέρα του 3-1 επί της Ομόνοιας την πρώτη αγωνισιτκή, θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν το κατάμεστο “Αντώνης Παπαδόπουλος” για να κάνουν το 2 στα 2 και να πραγματοποιήσουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς οι νίκες σε αυτά τα ντέρμπι πάντα είναι ικανές να δώσουν ψυχολογική ώθηση.

Ασφαλώς όμως, δεν θα πρέπει να… πετάμε στα σύννεφα και να κατεβούμε στο γήπεδο ως το ένα και το μοναδικό φαβορί. Εξάλλου το 0-5 πριν από δύο μήνες στο φιλικό μας με την Λεμεσιανή ομάδα, θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή. Το σκορ αυτό όμως, έχει πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές μας, για να δώσουν την “απάντησή” τους στο γήπεδο, πως το συγκεκριμένο σκορ, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια -πολύ- κακή παρένθεση.

Τα δεδομένα από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει και για αυτό σημαντικό ρόλο έχει παίξει ο Ζόρζε Κόστα. Ο προπονητής μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όπως είναι γνωστό και τους Οχαγιόν, Σοσιάν, μετά και την μετάθεση του αγώνα για την Κυριακή. Όμως, ο Πορτογάλος κόουτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματισμένων Γιάννη Οκκά, Βαλεντίνου Σιέλη καθώς επίσης και του τιμωρημένου Τζορτζ Γκάλαμαζ. Αντίθετα, υπολογίζει κανονικά τον Παβίσεβιτς, ο οποίος από την περασμένη Δευτέρα προπονείται κανονικά.

Αναφορικά με το ποια θα είναι τα πλάνα του προπονητή μας, αυτά θα ξεκαθαρίσουν ασφαλώς στο επόμενο διήμερο. Όμως, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως θα προχωρήσει σε αλλαγές στο κέντρο της άμυνας, το οποίο παρουσίασε και πάλι κενά, στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Φυσικά, τότε έπαιξαν ως στόπερ οι Άντιτς και Μάκος, καθώς υπήρχαν πολλά προβλήματα τραυματισμών. Αυτή τη φορά όμως, θα επανέλθουν οι Παβίσεβιτς και Ζόρζε, ενώ στα άκρα αναμένεται πως θα παίξουν οι Άντιτς (αριστερά) και Δημητρίου (δεξιά). Στα χαφ θα δούμε τους Αλέξα και Μακο, με τον Γκαρσία να είναι επιτελικός μέσος. Στις θέσεις των εξτρέμ θα αγωνιστεί σίγουρα ο Φοφανά και ένας εκ των Αβραάμ, Κάλβο, Σοσιάν, Γκριγκαλασβίλι και Οχαγιόν, με τον πρώτο όμως να έχει τον πρώτο λόγο, όπως όλα δείχνουν. Στην αιχμή του δόρατος, θα βρίσκεται ο Κολαούτι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ